Ik dacht, ik maak het voor u en mij makkelijker!
Bij verschillende supermarkten vindt u ook Bladerdeeg in het koelvak als opgerolde versie. Die heb ik nu minstens 4 keer gebruikt en kan u vertellen dat werkt heel goed In 't midden!250 graden zal het bakblik snel opwarmen zodat ook de bladerdeeg lekker hitte krijgt en goed vlokkig/luchtig word.
11- een en ander afhankelijk van de oven soort ga ik na een 20 minuten al goede kleur zien van de toplaag en is het gerecht na 25 a 30 minuten klaar voor opdienen.
Bij verschillende supermarkten vindt u ook Bladerdeeg in het koelvak als opgerolde versie. Die heb ik nu minstens 4 keer gebruikt en kan u vertellen dat werkt heel goed In 't midden!250 graden zal het bakblik snel opwarmen zodat ook de bladerdeeg lekker hitte krijgt en goed vlokkig/luchtig word.
11- een en ander afhankelijk van de oven soort ga ik na een 20 minuten al goede kleur zien van de toplaag en is het gerecht na 25 a 30 minuten klaar voor opdienen.
Opmerking