Aankondiging

Sluiten
No announcement yet.

Vis in Bladerdeeg

Sluiten
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

  • #16
    Ik dacht, ik maak het voor u en mij makkelijker!
    Bij verschillende supermarkten vindt u ook Bladerdeeg in het koelvak als opgerolde versie. Die heb ik nu minstens 4 keer gebruikt en kan u vertellen dat werkt heel goed In 't midden!250 graden zal het bakblik snel opwarmen zodat ook de bladerdeeg lekker hitte krijgt en goed vlokkig/luchtig word.

    11- een en ander afhankelijk van de oven soort ga ik na een 20 minuten al goede kleur zien van de toplaag en is het gerecht na 25 a 30 minuten klaar voor opdienen.


    Bestanden bijvoegen
    Last edited by Antonius; 2 april 2022, 13:56. Reden: resultaat afbeelding
    ik ben verguisd

    Opmerking


    • #17
      Het lijkt a) makkelijk, en b) lekker, Antonius. Eet je er dan nog sla bij?

      Opmerking


      • #18
        Dat kan maar een asperge en een lekkere vastkokende aardappel gaat er ook prima mee samen.

        Het is zo makkelijk dat ik al sinds jaren diepvriesvis en bladerdeeg in de koel/vries combo heb liggen voor als het effe tegenzit met mijn tijdmanagement betreffende vers inkopen.
        En met de kaas kun je ook spelen qua soort en smaak.
        succes ermee
        ik ben verguisd

        Opmerking

        Bezig...
        X