Back to topic graag... Frituren, dus!
Zijn er twee op Malberg, waarvan één werkelijk goed?
Aankondiging
Sluiten
No announcement yet.
Eerste Limburgse FEBO in Maastricht
Sluiten
X
-
Beste El Loco,
Zo klinkt het erg negatief. De zoveelste kloon ben ik niet. De rest komt niet uit Zuid-Limburg. Ik ben juist erg blij met de ondersteuning van nieuws.nl De nieuwsberichten krijg ik niet aangeleverd, deze zoek ik zelf. Ik ben erg trots op mijn stad en vindt het super om dit te gaan doen en dat is waar het voor mij om gaat.
Met vriendelijke groeten,
CindyLast edited by cindyv; 4 februari 2011, 16:06.
Leave a comment:
-
Oorspronkelijk geplaatst door cindyv Bekijk berichtHierop kun je iedere dag het laatste nieuws uit en over Maastricht vinden.
Leave a comment:
-
Erg leuk
Erg leuk deze website! Dit artikel staat ook op mijn website [www .maastricht.nieuws. nl] Ik ben er pas mee van start gegaan. Hierop kun je iedere dag het laatste nieuws uit en over Maastricht vinden. Ik heb me meteen aangemeld bij dit forum, en zal het zeker in de gaten houden. Erg sjoen al die foto's vaan us Mestreech.
Met vriendelijke groeten,
Cindy V
Leave a comment:
-
Wat verdwenen friettenten:
Madame Hopeloos op st Pieter (observantenweg0
Frituur in de Pieterstraat, die had van die ouderwetse alkoofjes waar je kon zitten, gingen wij met Carnaval altijd naar toe. De eerste keer in mijn cowboy(girl) pakje met ;n let op: 'n WITTE cowboyhoed
Leave a comment:
-
Oorspronkelijk geplaatst door Breur Bekijk bericht(..) Zo meteen ontdekken ze ook nog, dat je er hash uit kunt trekken :(.
(..)
3 gram per vakje.....
Oorspronkelijk geplaatst door Dorus(..) De lekkerste frieten bak ik zelf. Mooi snijden, in een bak warm water leggen zodat een groot gedeelte zetmeel uit de aardappelen verdwijnt dan goed afdrogen en het liefst bakken in de oude emaille frituurpan met frituurvet van het merk Ossenwit. ( frituurvet op basis van rundvet, bijna alle belgische frituren gebruiken dat, daarom zijn de frieten in Belgie zo lekker) (..)
En dan bakken op het gas en niet meer in de fritespan?
Leave a comment:
-
!!
Niet te veel zout! Is niet goed voor én je nieren én je bloeddruk!
Leave a comment:
-
Jazeker, dan worden ze lekker knapperig en als finishing touch veel zout, het liefst grove zeezout
Leave a comment:
-
Oorspronkelijk geplaatst door lucy Bekijk berichtIk ken het hele FEBO niet en begrijp de ophef ook niet helemaal.
Maar als ik het goed begrijp wordt het gevestigd in het pand waar nu Snackpoint zit. Dat is toch al een frituur mèt snack/trekmuur?
@Dorus: bak je ook eerst de friet voor en dan later afbakken?
Leave a comment:
-
De lekkerste frieten maak je zelf
Ben ik het helemaal met Dorus eens?
Leave a comment:
-
Precies en de Febo is niet slecht maar oer randstad en lelijk bovendien dus waarom in Maastricht? De lekkerste frieten bak ik zelf. Mooi snijden, in een bak warm water leggen zodat een groot gedeelte zetmeel uit de aardappelen verdwijnt dan goed afdrogen en het liefst bakken in de oude emaille frituurpan met frituurvet van het merk Ossenwit. ( frituurvet op basis van rundvet, bijna alle belgische frituren gebruiken dat, daarom zijn de frieten in Belgie zo lekker)
Als we friet gaan halen en we zijn in de stad, dat wordt het Reitz en anders vanuit thuis als het ons te laat is om te koken halen we lekkere frieten bij frituur Blöw Dörrep op de Proosdijweg. Tot laat in de avond open en altijd druk
Leave a comment:
-
Ik ken het hele FEBO niet en begrijp de ophef ook niet helemaal.
Maar als ik het goed begrijp wordt het gevestigd in het pand waar nu Snackpoint zit. Dat is toch al een frituur mèt snack/trekmuur?
Leave a comment:
-
Oorspronkelijk geplaatst door Haas Bekijk berichtHad broodje Neus ook een afzuigkap?
Had die Neus last van flatulentie?
Leave a comment:
-
Oorspronkelijk geplaatst door Haas Bekijk berichtEn er heeft heel lang nog een friture gezeten op de Bourgognestraat, tussen de Spoorweglaan en de Alexander Battalaan. Ik meen dat daar nu een koffieshop zit. Ik kom er niet meer sinds die friture daar weg is.
@Haas die frites waren lekkerder dan gefrituurde stickys of die gefermenteerde cake.
Leave a comment:
Leave a comment: