Aankondiging

Sluiten
No announcement yet.

Het nieuwe MVV Maastricht

Sluiten
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

 • #16
  http://www.l1.nl/video/mvv-fans-kunn...2#.T924PZjpddM

  l1.nl

  Opmerking


  • #17
   .Open Dag MVV Maastricht op zondag 5 augustus/maastrichtaktueel.nl

   De jaarlijkse Open Dag van MVV Maastricht staat gepland voor zondag 5 augustus.

   De Open Dag is de gelegenheid voor MVV om zich aan haar supporters te presenteren en de sportieve ambities van de club uit te dragen.

   Iedereen is dan ook welkom op het Stadionplein bij Stadion de Geusselt. De Open Dag begint om 14.00 uur en tot 18.00 uur zijn diverse activiteiten gepland.

   Op het programma van deze middag staat:

   - Spectaculaire presentatie van selectiespelers en de staf;

   - Handtekeningen verzamelen op de nieuwste handtekeningenkaart of

   elftalposter;

   - Op de foto met spelers en staf;

   - Leuke attracties voor zowel kinderen als volwassenen;

   - Optredens van regionale artiesten;

   - MVV-loterij met prachtige prijzen;

   - Schminken in de originele MVV-kleuren.

   - Stands met fanartikelen (nieuwe MVV-kalender en het nieuwe thuistenue);

   - Stands van maatschappelijke partners;

   - Seizoenkaart bestellen of afhalen;

   - Rondleiding door het stadion.

   De spelerspresentatie vindt plaats op het podium voor het stadion en begint om 15.00 uur. Zorg dat u erbij bent!

   De toegang tot de Open Dag van MVV Maastricht is geheel gratis.

   Opmerking


   • #18
    Maastrichtaktueel.nl

    De Open Dag van MVV zal behalve veel voetbalelementen veel Maastrichts amusement opleveren. Het programma wordt muzikaal vooral gedragen door de twee bekende volkszangers Huub Adriaens en Frans Theunisz. Eerstgenoemde gaat tevens de selectie, technische en medische staf aan de bezoekers presenteren. De jaarlijkse – gratis toegankelijke Open Dag van de eerstedivisionist vindt plaats op zondag 5 augustus van 2 uur in de middag tot een uur of zes.

    De inmiddels vrijwel complete selectie van MVV wordt rond vier zondagmiddag 5 augustus aan het publiek voorgesteld. Daarvoor zijn er allerhande activiteiten in het Geusselt Stadion. Naast Frans Theunisz en Huub Adriaens treden ook Roger Borgman, John Coenen en Gerard Adriaens op. MVV en de supportersclub roept de bezoekers op flink mee te doen aan de die dag gehouden loterij. De opbrengst van de loterij gaat namelijk volledig naar de jeugdopleiding van de Geusseltbewoners. Prijzen die te winnen zijn: een TV, een hotelovernachting voor 2 personen, een gratis taxatie van een woonhuis en een designer zonnebril.

    Opmerking


    • #19
     MVV Maastricht nodigt haar seizoenkaarthouders uit voor een speciale ontmoeting met alle nieuwe spelers.

     Alle MVV-seizoenkaarthouders zijn op dinsdag 7 augustus aanstaande van 19.00 uur tot 20.30 uur uitgenodigd voor een speciale interviewsessie met de nieuwe spelers.

     MVV Maastricht organiseert deze sessie voor het eerst om de echte fans alvast kennis te laten maken met hun nieuwe helden.

     In een persconferentie-setting kunnen de trouwe supporters vragen stellen aan de nog onbekende selectiegroep. De bijeenkomst vindt plaats in de MVV Businessclub.

     Seizoenkaarthouders hebben toegang tot de interviewsessie op basis van hun seizoenkaart of aanvraagformulier.maastrichtaktueel.nl

     Opmerking


     • #20
      Trots MVV staat weer een stukje dichter bij het volk      Jonge MVV-fans te over vanmiddag tijdens de open dag. Foto's
      Maastricht.dichtbij/Cindy Verhoef/maastrichtdichtbij.nl

      MAASTRICHT - 25.000 euro. Dat is het bedrag dat het supportersinitiatief 'Veer zien MVV' het afgelopen jaar heeft ingezameld ten behoeve van het goede doel: het gezond houden van de begroting van de Maastrichtse voetbalclub die een paar jaar geleden nog helemaal in puin leek te liggen, maar sinds kort, na voorzichtig te zijn opgekrabbeld, aan een gestage opmars bezig is. Iets wat bij het grote publiek niet onopgemerkt bleef.

      ,,MVV is overal, de club laat zich zien in de stad, en brengt daarmee tot uitdrukking dat ze er is voor Maastricht", zei vanmiddag tijdens de open dag een trouwe MVV-fan in de buurt van het podium waar de nieuwe aanwinsten van de club officieel werden gepresenteerd. ,,Het zijn niet meer de arrogante, verwende spelers van weleer, maar jongens die dichtbij het volk staan en die snappen dat als ze carrière willen maken ze meer moeten doen dan een beetje tegen een balletje trappen."

      'Veer zien MVV'. Het geldt niet alleen voor de trouwe supporters achter het initiatief dat sinds vorige week een officiële stichting is. Vele duizenden mensen hadden zich vanmiddag in en rond het stadion de Geusselt verzameld om blijkt te geven voor hun clubliefde. Onder de bezoekers waren opvallend veel kinderen.

      Zij liepen rond met plastic tasjes boordevol MVV-promotiemateriaal. Veel kinderen mochten van hun ouders een MVV-shirt aanschaffen. Anderen kregen een kleiner MVV-aandenken. ,,Het is elke keer weer leuk om te zien hoe kinderen die iets uit mogen zoeken goed nadenken, maar uiteindelijk toch iets uitkiezen wat met MVV te maken heeft", zei Ursula Garnier van de Chauvinis, de speciaalzaak in Maastricht-parefernalia in Achter het Vleeshuis in Maastricht.

      Tot twee keer toe richtten de talrijke MVV-bezoekers hun blik even op de hemel, waar donkere wolken zich bijeen leken te pakken. Het viel echter mee, want afgezien van een paar regendruppeltjes bleef het de hele middag schitterend weer.

      Morgen presenteert Maastricht.dichtbij een uitvoerig fotoverslag van de opendag      Opmerking


      • #21
       Nekkrampen door MVV?

       De Maastrichtenaar heeft het niet gemakkelijk. Bron: PZC.
       Bestanden bijvoegen
       De leefs mer eine kier .

       Opmerking


       • #22
        MVV gaat de winterstop in als de nummer een van de Jupiler League.

        Tegen de nummer laatst van de eerste divisie, FC Eindhoven, behaalden de Maastrichtenaren een zwaar bevochten 3-2 overwinning. De doelpuntenmakers voor de ploeg van René Trost waren Mark Veldmate, Danny Schreurs en aanvoerder Tom van Hyfte.

        Lees meer: http://www.maastrichtaktueel.nl/mvv-...upiler-league/

        Opmerking


        • #23
         SC Veendam is failliet. Door het faillissement, zakt MVV van de gedeelde eerste naar de vierde plek.

         De Maastrichtenaren hebben nu een achterstand van 6 punten op de nieuwe koploper Helmond Sport.
         MVV-trainer René Trost heeft medelijden met de fans van Veendam: We weten hoe het voelt, een paar jaar geleden zaten we bijna in hetzelfde schuitje. Hij schat de kans dat MVV nog kampioen wordt zeer klein. "Eén procent, hooguit."
         Door het faillissement van Veendam zijn er nog maar zestien teams over in de Jupiler League. Eerder dit jaar ging ook al AGOVV failliet. l1.nl

         Opmerking


         • #24
          MVV's nieuwe wedstrijdshirt; logisch én bijzonder

          MVV's nieuwe wedstrijdshirt; logisch én bijzonder, MVV.nl
          MVV's nieuwe wedstrijdshirt; logisch én bijzonder (2 Mb)

          Verder: http://www.dichtbij.nl/maastricht/sp...aan-water.aspx

          MAASTRICHT - Veel mensen in Maastricht – met name jongeren – zijn veel te dik en zouden in plaats van cola en andere zoete drankjes – sportdrankjes incluis - veel beter water kunnen drinken. Want dat is – als je het goed gekoeld drinkt - niet alleen erg lekker, maar ook heel gezond. Dat is zo ongeveer de gedachte achter het nieuwe wedstrijdshirt van MVV.

          Opmerking


          • #25
           Maastricht - MVV heeft twee kopstukken uit het Maastrichtse bedrijfsleven binnengehaald om de club verder uit te bouwen. Frans Erens, ex-directeur van cementfabriek ENCI, krijgt in de rol als interim-directeur de taak om de organisatie verder te professionaliseren. Zakenman Maurice Schoenmaeckers wordt commercieel manager, een nieuwe functie binnen MVV.

           Voorzitter Paul Rinkens bevestigt de versterking van de MVV-top. De bedoeling is dat Erens een nieuw organisatiemodel op poten zet met aan het hoofd een algemeen directeur. Een laag daaronder komen drie managers, op commercieel, financieel en maatschappelijk terrein. De bedoeling is dat het bestuur dan wat afstand gaat nemen van de dagelijkse gang van zaken. Rinkens, een wandelende ideeënfabriek die nadrukkelijk zijn stempel op MVV heeft gezet, heeft aangekondigd dat hij over een jaar de voorzittershamer zal neerleggen. "Ik ben nu nog nauw betrokken bij alles. In de toekomst zal de voorzitter meer afstand nemen."

           Erens, die in januari met pensioen ging is al nauw betrokken bij MVV. Zo is hij voorzitter van de ledenraad. Schoenmaeckers maakte eerder carrière in de reisbranche en was een van de architecten van Winterland Maastricht. Volgens Rinkens gaan beide voorlopig 'tegen een onkostenvergoeding' aan de slag.

           MVV blijft intussen wonderlijke initiatieven ontplooien om de club zoveel mogelijk in Maastricht en omgeving te verankeren. Zo presenteerde de eerstedivisionist gisteren een nieuw shirt waarop niet de naam van de hoofdsponsor was gedrukt, maar een slogan: Drink Water. Enerzijds wil de club zich daarmee verder op maatschappelijk gebied profileren.

           MVV richt zich de komende jaren nadrukkelijk op een gezondheidscampagne, vooral voor jongeren. Anderzijds hoopt men bedrijven te binden die dit streven ondersteunen. Zij kunnen dan eventueel binnengehaald worden als sponsor. Rinkens: ''De oude modellen werken in deze crisistijd niet meer. Bedrijven geven niet zomaar een paar ton voor een naam op het shirt. Wij geloven in dit concept. Ik wil niet pedant overkomen, maar je kunt het vergelijken met toen Unicef op het shirt van FC Barcelona stond." limburger.nl

           Opmerking


           • #26
            Komend seizoen extra lange Jupiler League weekenden

            Vanochtend heeft de KNVB het concept competitieprogramma voor het seizoen 2013/2014 voor zowel de Eredivisie als de Jupiler League verspreid. De concepten worden vanmiddag besproken tijdens een werkbijeenkomst met de betaald voetbalorganisaties en afgevaardigden van gemeenten en politie. Het conceptprogramma is nog aan veranderingen onderhevig en bevat nog geen wedstrijdtijden; deze worden naar aanleiding van de bijeenkomst finaal vastgesteld.

            Het definitieve Jupiler League competitieprogramma wordt (onder voorbehoud) op 18 juni gepubliceerd.
            Het nieuwe seizoen opent voor MVV Maastricht op vrijdagavond 2 augustus met de wedstrijd FC Dordrecht – MVV Maastricht. In totaal nemen in 2013/2014 twintig clubs deel aan de Jupiler League.Vanaf komend seizoen spelen de Jupiler League clubs niet meer al haar wedstrijden op vrijdag- en maandagavond, maar wordt er van vrijdag tot en met maandag elke dag gevoetbald. Definitieve speeldagen en –tijden worden (onder voorbehoud) definitief bekend op dinsdag 18 juni.

            Jelle Beuker, Operationeel Directeur CED: “Door gespreid te spelen over vier dagen krijgt de Jupiler League veel extra media-aandacht en kunnen de clubs nieuwe doelgroepen naar de stadions trekken. We verwachten dat hiermee de populariteit van onze altijd verrassende competitie zowel landelijk als in de regio’s van de Jupiler League clubs weer verder zal toenemen.”

            Voor het concept competitieprogramma verwijzen we u graag naar: http://knvb.nl/nieuws/29942/concept-...%80%99s-bekend

            mvv.nl

            Opmerking


            • #27
             Over die nieuwe slogan: Niets nieuws onder de zon, de gemiddelde MVV-fan drink namelijk al sinds jaar en dag 94,8 procent water.


             En dat in de Jupiler-league.
             I am not a complete idiot. Some parts are missing

             Opmerking


             • #28
              Oorspronkelijk geplaatst door Haas Bekijk bericht
              Over die nieuwe slogan: Niets nieuws onder de zon, de gemiddelde MVV-fan drink namelijk al sinds jaar en dag 94,8 procent water.


              En dat in de Jupiler-league.
              Scherp Haas

              Opmerking


              • #29
               Ik heb hem ook al aan Maurice Olivers getwitterd, maar dan zonder spelfout (drink moet drinkt zijn).


               Ik ga uit van een gewoon glaasje aangelengd water.......
               I am not a complete idiot. Some parts are missing

               Opmerking


               • #30


                MVV Maastricht staat op tegen gezondheidsproblemen. De club zal vanaf komend seizoen met een nieuwe slogan op de borst spelen. De slogan luidt 'Drink Water', zo heeft L1 vrijdag naar buiten weten te brengen.

                De clubleiding van MVV hoopt dat men vaker water zal gaan drinken om obesitas en diabetes te bestrijden. Volgens gezondheidsorganisaties is het namelijk beter om water te drinken dan frisdranken die vol zitten met suiker.

                Naast dat MVV hoopt dat de gezondheid vooruit gaat vanwege de slogan, zal de club ook geld blijven verdienen door sponsors op het shirt. Onder de slogan 'Drink Water' is namelijk voor bedrijven plek om reclame te plaatsen. Naar verwachting zal die reclame per week kunnen veranderen.

                Opmerking

                Bezig...
                X