Aankondiging

Sluiten
No announcement yet.

Het nieuwe MVV Maastricht

Sluiten
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

 • Het nieuwe MVV Maastricht

  Bijgaand een officiële communicatie van het nieuwe MVV.

  ==

  Merken zoals het merk MVV vallen altijd op door de passie die ze uitstralen. Het zijn die merken waar de mensen leven voor hun werk, er 24 uur per dag, zeven dagen per week mee bezig zijn. Waar komt die passie nou vandaan? Hoe hebben die leiders in het verleden hun werknemers en supporters zo ver gekregen, dat ze zo hard zijn gaan lopen voor hun club, hun merk? De conclusie die je mag trekken is, dat het te maken heeft met het helder formuleren en invullen van de strategie en de visie. Wanneer de strategie helder is verwoord, lopen de mensen daar enthousiast in mee.

  Het laten zien aan medewerkers en supporters welke kant je als merk op wilt, kweekt betrokkenheid bij een ieder. Die betrokkenheid is cruciaal. Betrokkenheid heeft erg veel te maken met de mate waarin je er zin in hebt om mee te doen, om het blijven volgen. De mate van bevlogenheid om te bewegen! Medewerkers en supporters willen begrijpen waarom ze een bepaalde taak hebben en moeten weten op welke wijze ze bij kunnen dragen aan het resultaat. Als mensen niet weten waarom ze iets moeten doen, zullen ze er ook geen enthousiasme voor kunnen opbrengen.

  Nu anderhalf seizoen na de wederopstanding van MVV is het ons als bestuur nog niet gelukt om helder onze strategie en visie aan iedereen over te brengen. In het helder communiceren van de strategie gaat het altijd om de driehoek leiderschap, identiteit van het merk en gedrag. Ze dragen bij aan de helderheid van de boodschap. Onze visie, MVV is meer dan voetbal, is om weer een club van het volk te worden die breed gedragen wordt in alle lagen van de maatschappij. Wanneer bijvoorbeeld 50000 inwoners van Maastricht en omgeving, de helft, niet alleen een goed gevoel krijgen, maar ook vertrouwen hebben in en betrokken zijn geraakt bij het merk MVV, dan moet dit resulteren in meer jeugdspelers die bij MVV willen gaan voetballen, meer toeschouwers in de Geusselt, meer bedrijven die zich willen verbinden met MVV, meer vrijwilligers die willen bijdragen aan MVV en dus uiteindelijk zal resulteren in een professionele en financieel gezonde club waar spelers en medewerkers elke dag een beetje beter worden.

  Om deze groep van positieve MVV volgers groter te maken naar bijvoorbeeld 50000 mensen, hebben we 2 belangrijke elementen nodig en dat is tijd en vertrouwen. Bij tijd moet U denken aan 5 tot 7 jaar en dat is voor de echte MVV supporter ontzettend lang, dat realiseren wij ons terdege, want uiteindelijk willen we elke vrijdag winnen. Om structureel mee te kunnen spelen voor de plaatsen tussen 4 in de Jupiler League en 12 van de Eredivisie heeft een club een begroting nodig tussen de 4,5 en de 10 miljoen euro met gemiddeld 8000 toeschouwers. MVV heeft nu een begroting van 2,7 miljoen euro en gemiddeld 5200 toeschouwers. In de week van 1 februari zullen we de jaarcijfers van afgelopen seizoen publiceren op de MVV website. U zult begrijpen dat deze doelstelling alleen gehaald kan worden wanneer we meer kennis en kwaliteit gaan brengen en halen bij meer en andere groeperingen in de maatschappij.

  MVV investeert momenteel enorm veel tijd en uren aan het verwerven van meer kennis en kwaliteit op gebied van bewegingsleer, voedingsleer, mental coaching, voetbal techniek en tactiek, onderwijs en talent ontwikkeling. Ook de voorzieningen voor U onze supporter in het stadion, zoals betere horeca voorzieningen, een staantribune voor de supporters die niet willen zitten, meer transparantie en zichtlijnen, een invaliden tribune, staan op onze verlanglijst. Dit doen wij samen met meer en andere partners dan in het verleden gewoon was in de voetballerij, zoals UM, AZM, de scholen, de zorginstellingen, Stichting Traject, de amateurclubs, KNVB, best practices van andere profclubs zoals AZ, Heerenveen, Roda JC, Standard Luik en KFC Genk en bedrijfsleven die ook inzetten op deze zelfde strategie. Bij vertrouwen moet U denken aan; het komt te voet en gaat te paard. Vertrouwen dat we met elkaar moeten verdienen, door niet alleen veel te communiceren, maar ook door te participeren.

  Samen dingen doen, step by step, inch by inch!

  Wij hebben er vertrouwen in dat dit gaat lukken voor Us MVV. Maar eerst Telstar pakken! (equinox: wedstrijd is vrij 27/1 om 20.00u a.s.)


 • #2
  Halfjaar Open dag MVV in Brusselse Poort

  Kom naar Open Dag MVV in Brusselse Poort

  Zaterdag 28 januari staat Winkelcentrum de Brusselse Poort in het teken van MVV Maastricht. De selectiespelers en staf zijn deze middag van 13.00 tot 15.00 uur aanwezig in het winkelcentrum.
  Er is tijd om handtekeningen te verzamelen en foto’s te maken. Daarnaast zijn er bij de diverse stands merchandiserartikelen van MVV te verkrijgen. Natuurlijk is Bèr de Batteraof ook aanwezig op deze happening. Tevens is het op deze dag nog mogelijk om een halve seizoenkaart te bestellen. De halve seizoenkaart is geldig voor alle thuiswedstrijden van MVV (competitiewedstrijden) na de winterstop.

  Kom dus op zaterdag 28 januari naar winkelcentrum de Brusselse Poort aan de Brusselsepoort 65 in Maastricht en beleef een gezellige middag met de MVV-selectie! mvv.nl

  Opmerking


  • #3
   MVV-kaarten te koop in stad en online   Meer verkooppunten voor MVV-kaarten van wedstrijden in stadion De Geusselt

   Koopmogelijkheden voor een kaartje van de thuiswedstrijden van de Maastrichtse voetbalvereniging zijn vergroot. Nu kunnen ook kaarten online worden gekocht en op verschillende verkooppunten in en om de stad. MVV hoopt in de toekomst nog meer locaties aan haar lijstje toe te voegen.
   Op het moment kan je voor een kaartje terecht bij Stadscafé Lure, Café In den Ouden Vogelstruys, De Chauvinis, Sigarenzaak Geurten, Tabachoes Schürmann, Sportshop Do iT en Plus Van Thiel Eijsden. Daarnaast is er vanaf nu de mogelijkheid om online kaarten te kopen via de website van MVV Maastricht. MVV laat weten op haar website dat ze de serviceverhoging naar klanten zeer belangrijk vindt en dat het vereenvoudigen van de kaartverkoop bijdraagt aan een hoger bezoekersaantal per wedstrijd.maastrichtdichtbij.nl

   Opmerking


   • #4
    Ladiesnight MVV
    Bestanden bijvoegen

    Opmerking


    • #5
     KNVB-voorzitter noemt maatschappelijk betrokken MVV lichtend voorbeeld voor het voetbal     De voetbalwedstrijd tussen MVV en FC Volendam, komende vrijdag in de Geusselt, staat in het teken van de samenwerking tussen MVV Maastricht en De Maastricht Studie. Het gaat om ‘s werelds grootste onderzoek naar oorzaken en gevolgen van diabetes type 2 (ook wel ouderdomssuikerziekte genoemd). Tijdens de wedstrijd wordt gecollecteerd voor het diabetesfonds.

     Volgens KNVB-voorzitter Michael van Praag zijn het juist dit soort initiatieven die maken dat een voetbalclub extra wordt gewaardeerd. Volgens hem denken nog te veel profvoetballers dat hun werk beperkt kan blijven tot het trappen tegen een bal. Vorige week zette hij in een interview met NRC Handelsblad nog eens uiteen hoe clubs uiting kunnen geven aan de maatschappelijke betrokkenheid die het publiek in toenemende mate van hen verlangt.

     MVV verdient volgens hem een pluim. Volgens de KNVB-baas heeft MVV de afgelopen jaren laten zien wel degelijk oog te hebben voor maatschappelijke ontwikkelingen. Het levert de profclub, die lang op het randje van het voortbestaan gebungeld heeft, veel goodwill op, aldus Van Praag. Dit leidt tot verhoogde sportieve prestaties.maastrichtdichtbij.nl

     Opmerking


     • #6
      Oorspronkelijk geplaatst door Equinox Bekijk bericht
      Ladiesnight MVV
      met of zoonder Ekwinokkinneke..?
      Maag ze vaan diech goon...?

      Opmerking


      • #7
       Oorspronkelijk geplaatst door Harrie Bekijk bericht
       met of zoonder Ekwinokkinneke..?
       Maag ze vaan diech goon...?
       Uiteraard Harrie, bin benuijt naor de 'goodiebag'!!

       Opmerking


       • #8
        Porta Mosana

        Porta Mosana College en MVV Maastricht gaan samenwerken        MAASTRICHT - Niet alleen de Mastreechter Staar is aan een verjongingskuur toe; ook MVV wil heel graag meer fris bloed naar de tribunes van stadion de Geuselt krijgen. En niemand kan daar beter bij helpen dan de Maastrichtse jongeren zelf, dachten ze bij de Maatschappelijke Voetbalvereniging Maastricht.
        Vanuit deze gedachte is de Maastrichtse eerste divisionist een samenwerking aangegaan met de leerlingen van H4C van Porta Mosana. Door middel van de lessen management en organisatie krijgen zij op school aangeleerd hoe een bedrijf in elkaar zit en wat er allemaal bij komt kijken om een onderneming draaiende te houden. Als ze die kennis combineren met hun kennis van wat er onder de jeugd leeft en speelt en hoe jongeren geboeid kunnen blijven heb je de ideale combinatie.
        Een slimme deal tussen een onderwijsinstelling en een sportvereniging, zou je kunnen zeggen. De leerlingen helpen MVV een leuke actie te bedenken voor de jeugd. De Maastrichtse voetbalclub, die meer aansluiting zoekt bij de Maastrichtse samenleving, biedt in ruil daarvoor de leerlingen uit H4C de kans om de kennis die ze in de schoolbanken hebben vergaard om te zetten in de praktijk.

        Inmiddels is een groep jongeren een dag in het stadion geweest voor een kennismaking met MVV als bedrijf. Als de leerlingen eenmaal onderzocht hebben op welke manier ze us MVV'ke van dienst kunnen zijn, gaan ze met ingang van het volgend seizoen daadwereklijk aan de slag. Een van de wedstrijden van de rood-witten zal volgend seizoen dan helemaal in het teken staan van de jeugd. maastrichtdichtbij.nl

        Opmerking


        • #9
         Veilig Sint-Pieter

         De voetbalclub uit Maastricht zal komende weken met haar selectie gaan deelnemen aan het project 'Veilig Sint-Pieter'. Een initiatief van Stichting Sint-Pieter. (SSP).

         De voltallige MVV-selectie zal samen met de vrijwilligers van SSP, lawine-netten gaan aanbrengen aan de loefzijde van de Sint-Pietersberg. Deze netten zullen gaan dienen als vangnet voor schuivende sneeuw. Voorzitter Clint Oosthout van SSP spreekt van een vruchtbare samenwerking. 'We zijn uitermate tevreden met de betrokkenheid die MVV toont en kunnen dit alleen maar toejuichen. Dit project stond al heel lang op papier, maar door de media-aandacht afgelopen jaar voor dit onderwerp en de inzet van het buurtplatform zijn wij eindelijk over kunnen gaan tot actie.'

         Het buurtplatform van Sint-Pieter klaagt al jaren over de sneeuwoverlast in de wintermaanden. Voorzitter Nikolas Kooi van 'Buurtplatform Sint-Pieter' kan het zich nog allemaal goed herinneren. 'Het was de winter van 1982, ik ging samen met mijn buurjongen sleeën in het Cannerbos. We werden toen onverwachts geschept door een lawine. Ik overleefde het, maar hij heeft het met de dood moeten bekopen.' Een gebeurtenis die veel buurtbewoners nog steeds nauw aan het hart grijpt.

         'Vorig jaar daalde een lawine rakelings langs mijn huis af. Gelukkig was ik op dat moment binnen en bleef ik ongedeerd, maar de auto was wel beschadigd.' zegt buurtbewoonster Megan Vos. 'Het had voor mij toen heel anders kunnen uitpakken, ik had toen alleen materiële schade. Ik vind het een goede zaak dat er eindelijk actie wordt ondernomen door de gemeenschap. Het heeft eigenlijk allemaal al veel te lang geduurd.' Vertelt ze ons.

         MVV voorzitter Paul Rinkens twijfelde geen moment toen Oosthout hem belde. 'MVV is meer dan alleen een voetbalclub, op deze manier willen wij iets terug doen voor de stad. Onze betrokkenheid met de samenleving houdt niet op bij de netten van ons eigen doel, maar dringt diep door in de roots van de samenleving. En deze samenwerking is daar een perfect voorbeeld van.'

         Volgende week worden de lawine-netten verwacht uit Zwitserland. Het is dan nog even wachten op de goedkeuring van Staatsbosbeheer zodat de netten definitief geplaatst kunnen worden.

         Bron: ingescand van De Weekkrant -regio Maastricht

         Opmerking


         • #10
          MVV selectie gaat joggend Maastrichtse cultuur snuiven

          Geplaatst op 11 April 2012 Tags: Cultuur, geschiedenis, historie, joggen, maastricht, running tours, voetbal

          Genoeg van flaneren door de historische binnenstad van Maastricht? Wilt u de geschiedenis van de Limburgse hoofdstad leren kennen in looppas? Dat kan bij Maastricht Running Tours. De selectie van MVV krijgt aanstaande maandag – 16 april –alle kans om alles te weten te komen van de historie van de stad. In het kader van het 110-jarig bestaan bedachten ze in de burelen van de Geusselt dat het geen kwaad kan dat een voetballer met prominent de ster van Maastricht op zijn borst wel weet moet hebben van de 2000 jaar oude geschiedenis. Daar is de maandag een uitstekende dag voor. Lekker anderhalf uur joggend de wedstrijd van het afgelopen weekend uit de bennen lopend en tegelijkertijd te weten komend dat de Helpoort (1229) de oudste stadspoort nog bestaande stadspoort van Nederland is. Of ze van hun jogging instructeur en tevens geschiedenis leraar Raoul Spronken (in jargon heet zo een begeleider Trip Advisor) te horen krijgen dat de Helpoort tot ver in de 18 e eeuw Alde Poort op den Ancker heette, valt nog te bezien. De weetjes die de sporters meekrijgen moeten toch vooral gezien worden als basisgeschiedenis.

          De spelers en trainers van MVV Maastricht verzamelen maandag de 16 e april om 17.30 uur op Plein 1992. Geen warming up tegenwoordig zonder opzwepende beats. Instructrices! Van Maastricht Social Club zorgen zeker nog voor meer enthousiasme bij de selectie van de eerste divisionist. Eenmaal op stoom gekomen maken spelers, trainers en medewerkers van de voetbalclub een jogging tour van enkele kilometers door parken, oude straatjes en pleinen van Maastricht. Niet om op adem te komen, maar om meer te weten over de highlights van de Limburgse hoofdstad wordt hier en daar kort gestopt. Terugkomst van het gezelschap, vele calorieën minder maar een vracht aan historische informatie zwaarder wordt rond 19.00 uur op Plein 1992 voorzien. Waarom het plein in de wijk Centre Ceramque 1992 heet? Inderdaad een historisch jaar voor de stad. Ook voor MVV. Nooit eerder verloor de Maastrichtse – toen nog – eredivisionist zo weinig uitwedstrijden. Slechts vier in totaal. Daarentegen waren de thuisresultaten in seizoen 1991-1992 matig. Hierdoor eindigde de rood-witten zevende en misten op een haar na Europees voetbal.maastrichtaktueel.nl

          Wie meer over deze vorm van sightseeing in Maastricht wil weten gaat naar: www.maastrichtrunningtours.nl

          Opmerking


          • #11
           MVV Maastricht en Centre Céramique houden samen een ‘Familie Fun Dag’           'Familie Fun' op de tribune van MVV. Foto Frank Kerbusch

           MAASTRICHT - Zowel MVV Maastricht als de stadsbibliotheek in Centre Céramique viert deze maand een jubileumfeest. De bieb, tegenwoordig gevestigd in Centre Céramique, mag 350 kaarsen uitblazen. MVV Maastricht - opgericht in 1902 - 110. Dit vieren ze samen met een ‘Familie Fun Dag’, komende zondag bij Centre Ceramique op Plein 1992.
           Van 14.30 uur tot 16.30 uur worden hier tal van activiteiten georganiseerd waarbij gezinnen het tegen elkaar op kunnen nemen. Levend tafelvoetbal, FIFA-game, een oud MVV-speler die voorleest, Boekenvoetbal, Petje op-petje af met Bèr de Batteroaf en nog veel meer.
           Het winnende gezin krijgt een jaarabonnement voor het hele gezin bij Fun Valley Maastricht. Daarnaast is er voor elke deelnemer een verrassingspakket.
           Tickets voor deze Familie Fun Dag zijn te verkrijgen bij de MVV- infobalie en bij de klantenservice van Centre Céramique. De (symbolische prijs) bedraagt 1,10 euro voor kinderen tot en met 12 jaar en 3,50 euro voor volwassenen.maastrichtdichtbij.nl

           Opmerking


           • #12
            MVV wil naar de top...en verder

            MAASTRICHT - Structureel in de top 5 van de Jupiler League staan en op termijn naar de Eredivisie en dat met vooral eigen spelers. Dat is de ambitie van MVV voor de komende vijf jaar. Vanmiddag presenteerde voorzitter Paul Rinkens het Businessplan van de voetbalclub. Vanavond wordt het personeel, de spelers en hun familie op de hoogte gebracht van de ambitieuze toekomstplannen van de club.
            Voorzitter Rinkens kon ook verklappen dat de club zwarte cijfers schrijft en als er wellicht nog sprake zou zijn van nacompetitie dat dat de slagroom zou zijn op een financieel gezond MVV. De club heeft afgelopen en dit seizoen 600.000 euro meer sponsorgeld binnen gehaald dan begroot. Er was uitgegaan van een bedrag van 2,4 miljoen euro. Dat is bijna drie miljoen geworden.
            De voorzitter van MVV benadrukte nogmaals dat MVV onderdeel uitmaakt van de maatschappij en dat dat voor iedereen binnen de club een vanzelfsprekendheid moet zijn. Het doel voor de komende jaren is niet om spelers aan te kopen, maar om voetballers zelf op te leiden. ,,We moeten meer doen met minder financiële middelen en dat betekent dat we innovatief moeten zijn. Onder de noemer Maastricht United komt er een doorlopend opleidingsprogramma voor talentvolle spelers," zei Rinkens. ,,Het uiteindelijke doel is Eredivisie en dan moet er een eerste elfstal staan met zes spelers uit de eigen jeugdopleiding."maastrichtdichtbij.nl

            Opmerking


            • #13
             Begrafenis vanuit MVV-stadion

             MVV-fans kunnen zich na hun dood laten begraven vanuit het Geusseltstadion. De club heeft daartoe een samenwerkingsovereenkomst gesloten met uitvaartstudio Marc Moors in Berg en Terblijt.

             Maastricht/Berg en Terblijt
             Van onze verslaggever/limburger.nl

             De begrafenis- of crematieplechtigheid staat helemaal in het teken van de clubliefde, legt Moors uit: ,,Mensen kunnen kiezen voor een kost in de MVV-kleuren en een rood-witte uitvaartauto." De naam van de overledene kan geprojecteerd worden op het scorebord.

             Met het nieuwe initiatief komen club en bedrijf volgens Moors tegemoet aan een vaak geuite wens van MVV-aanhangers. De uitvaart kan helemaal op maat worden gemaakt, zegt hij: ,,Een utivaart moet iemands leven weerspiegelen."

             Opmerking


             • #14
              Wat uitgebreider;

              MVV en Valkenburgse begrafenisregisseur introduceren: de MVV-begrafenis              Een lijkwagen in MVV-tenue. Foto Uitvaartstudio

              MAASTRICHT – Clubliefde kan ver reiken, zelfs tot aan het gaatje, zo blijkt. MVV-fans kunnen vanaf nu hun uitvaart laten verzorgen in stadion De Geusselt. Er is van alles mogelijk, van een MVV-uitvaartauto tot de naam van de overledene op het scorebord. Marc Moors van Uitvaartstudio in Berg en Terblijt en MVV hebben hierover een akkoord bereikt. Ze zeggen daarmee tegemoet te komen aan de wens van zowel supporters nabestaanden.
              Een uitvaart in het teken van clubliefde. Trouwe MVV-supporters of de nabestaanden bepalen zelf de invulling van de uitvaart. Een MVV-kist, uitvaartauto, de stadionspeaker die iedereen welkom heet, de naam van de supporter op het scorebord, een dienst in de businessruimte van het MVV-stadion, een afscheidsborrel. Nabestaanden van MVV-supporters kunnen zelf het draaiboek in elkaar zetten.

              De samenwerking komt niet uit de lucht vallen. De Maastrichtse eerstedivisionist liep al langer rond met plannen om een eigen grafveld voor overleden fans aan te leggen. Marc Moors van Uitvaartstudio – hij heeft naar eigen zeggen een hartgrondige hekel aan- afgebakende en standaard uitvaartpakketten, nam als eerste het initiatief en creëerde de MVV-uitvaart.

              ,,Een uitvaart moet iemands leven weerspiegelen, dus ook als dat in het teken stond van MVV. Dan praat ik niet alleen over een rood bloemstuk of rouwbrieven met het MVV-logo, maar ook over uitvaartbegeleiders in MVV-tenue en een dienst in het stadion. Hoeft niet, maar het behoort wel tot de mogelijkheden”, aldus Moors.

              Volgens hem is er altijd veel meer mogelijk dan mensen denken, ongeacht waar ze zijn verzekerd. ,,Veel mensen menen dat ze vastzitten aan de standaardpakketten van verzekeraars. Of ze denken dat zo’n bijzondere uitvaart handenvol geld kost. Dat is echter niet het geval, want al onze producten en diensten worden zonder winstopslag geleverd.”
              Mensen weten niet wat kan en na een overlijden is meestal niet veel tijd. ,,Misschien niet het meest geliefde onderwerp, maar praten en je laten informeren over je uitvaart komt gelukkig steeds meer uit de taboesfeer, waardoor een persoonlijk en uniek afscheid mogelijk is”, aldus uitvaartregisseur Marc Moors.maastrichtdichtbij.nl

              Opmerking


              • #15
               10-08-2012 FC Eindhoven - M.V.V.
               17-08-2012 M.V.V. - FC Oss
               24-08-2012 BV Veendam - M.V.V.
               31-08-2012 M.V.V. - Telstar
               14-09-2012 De Graafschap - M.V.V.
               21-09-2012 AGOVV - M.V.V.
               28-09-2012 M.V.V. - Excelsior
               05-10-2012 FC Emmen - M.V.V.
               19-10-2012 M.V.V. - Almere City FC
               26-10-2012 Cambuur - M.V.V.
               05-11-2012 M.V.V. - Sparta
               09-11-2012 M.V.V. - FC Den Bosch
               16-11-2012 FC Dordrecht - M.V.V.
               23-11-2012 M.V.V. - Go Ahead Eagles
               30-11-2012 Helmond Sport - M.V.V.
               07-12-2012 M.V.V. - FC Volendam
               14-12-2012 Fortuna Sittard - M.V.V.

               21-12-2012 M.V.V. - FC Eindhoven
               18-01-2013 FC Oss - M.V.V.
               25-01-2013 M.V.V. - BV Veendam
               01-02-2013 M.V.V. - AGOVV
               08-02-2013 Excelsior - M.V.V.
               18-02-2013 M.V.V. - Cambuur
               22-02-2013 Almere City FC - M.V.V.
               01-03-2013 M.V.V. - FC Emmen
               08-03-2013 M.V.V. - Helmond Sport
               15-03-2013 Sparta - M.V.V.
               29-03-2013 M.V.V. - De Graafschap
               01-04-2013 Telstar - M.V.V.
               05-04-2013 Go Ahead Eagles - M.V.V.
               12-04-2013 M.V.V. - FC Dordrecht
               19-04-2013 FC Den Bosch - M.V.V.
               26-04-2013 FC Volendam - M.V.V.
               03-05-2013 M.V.V. - Fortuna Sittard

               Dit is 't veurluipig program, koumende maondag weurt door de clubs oonderhandeld.
               Bron: KNVB, via link vaan 't AD.
               Kompleminte, Pieke

               Opmerking

               Bezig...
               X