Aankondiging

Sluiten
No announcement yet.

De Nieuwe Ster

Sluiten
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

  • De Nieuwe Ster

    Even een paar wetenswaardigheden m.b.t. De Nieuwe Ster.

    Aanmelden op 2de of 3de toestel
    Het komt voor dat men zich (voor het eerst) registreert via bijvoorbeeld een tablet.
    Vervolgens kan men alle (leden-)berichten bij De Nieuwe Ster via deze tablet lezen.
    Even later maak je gebruik van een andere tablet, je mobiele telefoon of laptop, maar plotseling kun je de (leden-)berichten niet meer lezen.
    Hoe kan dat?

    Je moet je, via ieder apparaat dat je gebruikt, apart aanmelden.
    Dus heb je je eerst geregistreerd via je tablet, maar kijk je nu via je laptap of GSM, stuur dan een nieuwe (gratis) aanmelding en gebruik daarbij hetzelfde e-mailadres als je eerste registratie !!
    Overigens is het ook zo dat wanneer je voor langere tijd je tablet of laptop niet gebruikt, je registratie verdwijnt. Dan moet je je weer met je e-mailadres aanmelden.
    Let op!
    Het kan zijn dat je registratie van DNS terechtkomt in je Spam/Ongewenste mail-box

    Reageren op artikelen in De Nieuwe Ster
    In sommige artikelen van www.denieuwestermaastricht.nl staat beneden een rechtstreekse link naar hetzelfde artikel op ons forum MestreechOnline.
    Je kunt dan onder dit artikel - op MestreechOnline noemen ze dat de topic - reageren. Maar dan moet je wel aangemeld zijn bij MestreechOnline. Ook dat is uiteraard gratis!
    Wij, De Nieuwe Ster (DNS) en MestreechOnline (MO), zitten momenteel ook nog in een soort van ontdekkingsfase en sommige ontwikkelingen gaan heel snel bij DNS en dan moet er snel gehandeld worden.
    Hierover zijn afspraken gemaakt, maar soms moeten er technische ingrepen worden gedaan en dat blijkt allemaal wat ingewikkelder dan we dachten. Maar, we werken eraan...

    Desalniettemin kun je nu al reageren op ieder artikel van DNS.
    Gaan naar onze MestreechOnline-homepage, klik op het subforum Mestreech kort & Klein ---- De Nieuwe Ster ------ Artikelen.
    Daar is de mogelijkheid om te reageren, eventueel om zelf een topic te openen.

    Let wel, je, mening geven is geen probleem, maar reacties doen we in zoverre modereren dat we geen grof taalgebruik of (indirecte) bedreigingen tolereren. Verder is het wel de bedoeling dat beweringen gestoeld zijn op aantoonbare bewijzen cq bronnen. Gebruik ook geen foto's waar auteursrechten op rusten!

    Misschien moeten we dit op termijn wat eenvoudiger maken, maar voorlopig is dit de gemakkelijkste manier.
    Last edited by Pier; 10 maart 2024, 10:14.
    Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd
Bezig...
X