Aankondiging

Sluiten
No announcement yet.

Zichtbaarheid van foto's en andere attachments

Sluiten
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

 • Zichtbaarheid van foto's en andere attachments

  In het draadje Oorlogsgraven bleek voor de vaste bezoekers niet voor de eerste keer, dat veel geuploade foto's en andere gegevens nooit zichtbaar worden voor gastbezoekers, dus voor wie niet heeft ingelogd.
  Dat schildje was me niet zo lang geleden al opgevallen, toen ik op de begraafplaats aan het fotograferen was voor het Wikipedia-artikel over de Regouts. Op de grafkapel van de nazaten van Louis Regout (die van de Mosa) zit namelijk ook zo'n schildje. Niet vanwege Louis, maar vanwege zijn kleinzoon Robert, jezuïet en hoogleraar volkenrecht te Nijmegen, die in 1942 in Dachau om het leven kwam.

  195px-Maastricht%2C_grafkapel_Regout-Berger_%2802%29.jpg247px-Maastricht%2C_grafkapel_Regout-Berger_%2805%29.jpg152px-Maastricht%2C_grafkapel_Regout-Berger_%2810%29.jpg
  Bron: https://commons.wikimedia.org/wiki/C..._Regout-Berger
  We zitten hier met een technisch probleempje: wie niet is ingelogd, ziet niet de plaatjes die El Loco hierboven heeft geplaatst. Hij ziet alleen de link, en die werkt niet bij het aanklikken. Dat is natuurlijk jammer voor al die lezers die zich nooit hebben aangemeld, maar die wel regelmatig hier binnenvallen.

  Het geldt overigens ook voor het interview met Jef Bartelet in posting @ 38. Het is alleen te lezen voor wie is ingelogd.

  Misschien dat de technische staf hier iets op weet?
  Last edited by Ingrid M.H.Evers; 11 maart 2020, 18:10.

 • #2
  En jawel, de staf heeft dat opgelost, voortaan zijn alle attachments van postings MO-breed zichtbaar, dus ook voor niet-leden.

  Oorspronkelijk geplaatst door Sjefke Bekijk bericht
  Ik heb ernaar gekeken en de rechten voor 'gastgebruikers' een beetje versoepeld, zodat voor alle forumbezoekers de postings attachments (MO breed) zichtbaar zijn [IMG]file:///C:/Users/INGRID~1/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif[/IMG]​
  Sjefke, wat een snelle en geweldige service! Hartelijk dank namens alle MO-ers en gasten.

  Opmerking

  Bezig...
  X