Aankondiging

Sluiten
No announcement yet.

De vragen van de quiz 2013

Sluiten
This topic is closed.
X
Dit is een belangrijk onderwerp / mededeling
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

 • Bedankje

  Ja, soms is het wel eens leuk om de mensen een rad voor de ogen te laten draaien, maar het gaat om de realiteit.

  Het was een gezellige middag en ik vond het heel leuk dat Annefine en haar wederhelft waren komen afzakken naar uzze sjoen stad voor kennismaking en de deelname aan de quiz.

  Eerst wil ik Clio van harte bedanken voor het maken van de quiz van afgelopen jaar. Kan mij zeker voorstellen dat het maken van de quiz evenveel uitdagingen oproept als het oplossen daarvan.
  Het was een moeilijk en intensief speurwerk maar de tijd was mij gunstig gezind, ik bedoel dat door de verlengde inzendtermijn ik het RHCL en de Bieb kon bezoeken. Daar lag in hoofdzaak mijn winst en in het goed analyseren van de hints.

  Vervolgens Elletje en Ceasar voor de ondersteuning en het meedenken met het bekende bosje bloemen voor Ingrid.

  Voor de quiz van dit jaar heeft het bestuur van de Stichting aangegeven dat gezien de moeite die de quizmaker(ster) moet doen om mensen minimaal twee weken te boeien, versus de investering voor het maken ervan, er meer deelnemers zouden moeten zijn. Het bestuur heeft daarom besloten dat de vragen een doorsnee van MO dienen te zijn. De moeilijkheidsgraad dient daarbij per subvraag op te lopen. Over de juiste invulling hiervan zal nog wel menige discussie volgen, maar 20 december 2014 dient de nieuwe quiz operationeel te zijn.
  Last edited by Toller; 17 februari 2014, 07:11. Reden: Aanpassing
  Kompleminte

  Toller

  Opmerking


  • @ Toller, als jullie nog iemand nodig hebben om te brainstormen, ik ben "avalable".
   't Sjoenste wat Slivvenier aon 'ne mins kin geve
   is es Mestreechteneer te mage leve ...

   Opmerking


   • Met alle respect, maar voordat ik mijn felicitaties hier openbaar maak, wacht ik even op de officiële uitslag van de quizmaster Clio !
    Mestreechter Geis mage beleve
    en dat door te kinne geve.
    God, wat is dat sjiek ! © Wigo

    Opmerking


    • Oorspronkelijk geplaatst door Koeleköpke Bekijk bericht
     Ik heb "Hollender" gemist en dat terwijl iedereen zo nieuwsgierig naar hem was.
     Toller van harte proficiat. Ik zelf heb een flinke griep onder de leden dus kon met geen mogelijkheid komen. Ben op MO een blijvertje dus zal er zeker nog wel een gelegenheid komen om elkaar irl te ontmoeten.

     Opmerking


     • Uitslag Eindjaarsquiz 2013

      Toller van harte gefeliciteerd met de overwinning, ook namens mijn ega Ton. Gelukkig ben ik niet op de 8e plaats geëindigd!
      Het was heel erg gezellig gisteren in Maastricht niet in het minst door de handkus van de winnaar en tevens voorzitter van de club.
      We hadden zeker nog wat langer willen blijven om allerlei 'ins' en 'outs' te vernemen van onze boeiende gesprekspartners ware het niet dat familiale afspraken elders in Maastricht ons daarvan weerhielden.
      Omdat we nog erg onder de indruk waren van het warme bad waar we in terechtgekomen waren, verlieten we nog een beetje beduusd de Elfde Boog zonder te betalen (echte Hollenders).
      Na een half uur realiseerden we ons deze misstap en ging Ton spoorslags terug om onze schuld in te lossen (echte Mestreechteneer) .
      Na zijn zonden beleden te hebben de boete betaald + een Onze Vader en drie Weesgegroetjes mocht hij het etablissement weer verlaten.

      Opmerking

      Bezig...
      X