Aankondiging

Sluiten
No announcement yet.

Stadion De Geusselt

Sluiten
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

 • Stadion De Geusselt

  Alle nieuws, feiten, foto's etc omtrent Stadion De Geusselt kun je hier kwijt.

  ==


 • #2
  op Geusselt zien veer present...!

  Boerum vraogt Geer...?

  Gewoen, umtot ....

  Dao in Mestreech ’n feijn voetbalclub is

  [ame]http://www.youtube.com/watch?v=cKmbTKOAQq4[/ame]
  Last edited by Harrie; 17 januari 2012, 12:32.

  Opmerking


  • #3
   a2maastricht.nl

   Vanwege rioolwerkzaamheden vallen bij het Stadionplein (aan de voorkant van het Geusseltstadion) parkeerplaatsen weg. Het gaat dan om het gedeelte van de openbare parkeerplaats tussen het Geusseltstadion en hotel Golden Tulip Apple Park. Onderstaand vindt u meer informatie over de exacte planning en alternatieve parkeerruimte.

   Planning Vanaf maandag 23 januari start het rioolwerk. Er wordt gewerkt in verschillende fasen. In fase 1 van de werkzaamheden - naar verwachting duurt deze fase enkele weken -vervalt een beperkt aantal parkeerplaatsen. Het merendeel blijft dan nog beschikbaar. Op het moment dat fase 2 wordt ingegaan, vervalt wel een groot deel van de parkeerplaatsen voor het Stadionplein, tussen het Geusseltstadion en hotel Golden Tulip Apple Park. Dat komt omdat Avenue2 een gedeelte van de parkeerplaats nodig heeft als bouwterrein (o.a. voor de zogenaamde Paardentunnel). Een aantal parkeerplaatsen vervalt tijdelijk, een aantal definitief. Naar verwachting komen de parkeerplaatsen die tijdelijk vervallen voor het rioolwerk rond medio april 2012 weer terug.

   Alternatieve parkeerplekken Het terrein achter de McDonalds aan de Olympiaweg wordt ingericht als openbare parkeerplaats. Dit parkeerterrein moet op 27 januari klaar zijn. Vanaf deze datum kan gebruik worden gemaakt van de parkeerplaatsen hier. Houd u er wel rekening mee dat op speeldagen van MVV de parkeerplaats rond 15.00 uur vrij moet zijn.

   Thuiswedstrijden MVV 27 januari 2012 16 maart 2012 20 april 2012 10 februari 2012 6 april 2012 27 april 2012 2 maart 2012 13 april 2012

   Opmerking


   • #4
    Als het nu nog gaat vriezen, kunnen we eindelijk bij de Geusselt nog gaan schaatsen! Waterpoelen, ooit bedoeld als tijdelijke parkeerplaatsen, genoeg in de omgeving als het zo doorregent. Bij de bewoners van de flats langs de A2 kun je al schaatsend binnenrijden voor koek en soepie. Mocht MVV in deze periode onderuitgaan, dat is dat ook verklaarbaar. .
    De leefs mer eine kier .

    Opmerking


    • #5

     Opmerking


     • #6
      een link met wat interessante informatie:

      http://www.mestreechtersteerke.nl/pagmvvhistorie.htm

      ik hoop binnenkort een kopie van de oorpronkelijke bouwplannen in handen te krijgen en zal dan hiervan een scan maken, mochten jullie geinteresseerd zijn ?

      Opmerking


      • #7
       Graag! Ik heb met interesse bovengenoemde link zitten lezen! Dank!

       Opmerking


       • #8
        Met dank aan Harrie! (Heb de scans/foto's even doorgelinkt naar hier)        Opmerking

        Bezig...
        X