Aankondiging

Sluiten
No announcement yet.

Zuurvlees

Sluiten
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

  • Zuurvlees

    ZUURVLEES Ingredienten Voor 6 personen
    2 dl. azijn om te marineren.
    1 ½ kg. mager paardenvlees in lappen
    
bakvet of boter
    3 grote uien
    3 kleine suikerklontjes of theelepels
    4 kruidnagels
    125 ml. Water
    125 ml. Azijn
    3 eetlepels Appelstroop
    1 plak ontbijtkoek

    Bereidingswijze
    Laat de lappen paardenvlees marineren in de azijn. Dep het vlees
    droog, de marinade mag weg.Snijd het vlees in stukken van 2 cm.
    en snijd de uien grof.Verhit het bakvet en bak het vlees in gedeeltes
    bruin, bak bij het laatste de uien even mee. Schep het vlees weer in
    de pan.Voeg nu bij het vlees de suiker, kruidnagels, ruim zout, peper,
    water en azijn. Laat het vlees nu 2 uur stoven. Voeg er als laatste de
    appelstroop en de in blokjes klein gesneden ontbijtkoek bij, laat als
    het nodig is het nog wat inkoken.

Bezig...
X