Maastricht moet op termijn weer een eigen stadsbrouwerij krijgen. Initiatiefnemers Stefan Vrancken en Michiel Coumans hebben inmiddels een werkgroep geformeerd om hun idee gestalte te geven.
Maastricht
Van onze verslaggever
De brouwerij wordt niet-commercieel opgezet, al sluiten de initiatiefnemers Vrancken en Coumans niet uit dat succesvolle bieren verstrekt gaan worden in de Maastrichtse horeca. Bedoeling is nieuwe bieren te gaan brouwen en historische bierrecepten in oude luister te herstellen. Daarbij zijn er ook ideeën voor een aan de brouwerij gekoppeld biermuseum, dat inzicht moet geven in de rijke bierhistorie van Maastricht.
Lees in de krant van dinsdag en op Krant Digitaal meer over dit onderwerp.
Gepubliceerd op: 06.08.13 06:00
http://www.limburger.nl/article/2013...rij_Maastricht
...Waarbij ik mij direct afvraag wat het verschil is tussen een stadsbrouwerij en een "gewone" brouwerij. In Wyck is tenslotte bierbrouwerij De Keyzer gevestigd...
Maastricht
Van onze verslaggever
De brouwerij wordt niet-commercieel opgezet, al sluiten de initiatiefnemers Vrancken en Coumans niet uit dat succesvolle bieren verstrekt gaan worden in de Maastrichtse horeca. Bedoeling is nieuwe bieren te gaan brouwen en historische bierrecepten in oude luister te herstellen. Daarbij zijn er ook ideeën voor een aan de brouwerij gekoppeld biermuseum, dat inzicht moet geven in de rijke bierhistorie van Maastricht.
Lees in de krant van dinsdag en op Krant Digitaal meer over dit onderwerp.
Gepubliceerd op: 06.08.13 06:00
http://www.limburger.nl/article/2013...rij_Maastricht
...Waarbij ik mij direct afvraag wat het verschil is tussen een stadsbrouwerij en een "gewone" brouwerij. In Wyck is tenslotte bierbrouwerij De Keyzer gevestigd...
Opmerking