Aankondiging

Sluiten
No announcement yet.

Fransciscus Romanusweg

Sluiten
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

 • Fransciscus Romanusweg

  Werkzaamheden Franciscus Romanusweg beginnen vandaag  Verkeer zal de komende twee maanden hinder ondervinden van werkzaamheden aan de Franciscus Romanusweg. Foto ANP

  MAASTRICHT - De gemeente Maastricht begint vandaag met de werkzaamheden aan de Franciscus Romanusweg. Een opknapbeurt van de weg is nodig, omdat het vanaf 1 juli niet meer mogelijk is om vanaf de A2 richting de Scharnertunnel af te slaan. De Franciscus Romanusweg wordt daardoor de enige ontsluitingsweg voor het stadsdeel Wyck. Het is daarom noodzakelijk dat de reconstructiewerkzaamheden vóór 1 juni 2012 zijn beëindigd.

  Er komt een aparte rijstrook voor linksafslaand verkeer naar het winkelcentrum. De opstelstrook voor linksafslaand verkeer naar de parkeerplaats van het winkelcentrum wordt verlengd.
  Het fietspad aan de kant van het tankstation wordt iets verlegd, waardoor ruimte ontstaat voor twee rijbanen. Dat betekent dat verkeer dat rechtdoor gaat minder hinder ondervindt van het verkeer dat naar het winkelcentrum afslaat.

  Vanaf de ingang van de parkeergarage De Griend tot aan de verkeerslussen richting de kruising met de Borgharenweg wordt de toplaag van het asfalt vervangen. Aan beide kanten worden de fietspaden in rood geasfalteerd tot aan de kruising met de Borgharenweg.
  Een deel van de werkzaamheden wordt in het weekend en ‘s nachts uitgevoerd.

  Voor het aanbrengen van het asfalt en nieuwe belijning is het weekend van 19 en 20 mei uitgetrokken. Er wordt dan gewerkt van zaterdagavond 22.00 uur tot maandagmorgen 06.00 uur. Tijdens deze werkzaamheden is de weg ’s nachts afgesloten.maastrichtdichtbij.nl
Bezig...
X