Aankondiging

Sluiten
No announcement yet.

Scouting leeft, en hoe!

Sluiten
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

  • Scouting leeft, en hoe!

    Scouting leeft, en hoe!



    Maastricht, St. Pieter - dit jaar viert Scouting St. Gelach zijn 75e jubileumjaar. Naast een feestavond, gezamelijk weekendbivak en één week gezamenlijk zomerkamp wilt scouting St. Gerlach dit ook delen met de rest van Maastricht en omstreken. Op 1 juni as. organiseert Scouting St. Gerlach daarom een open dag met aansluitend een reünie voor oud-leden.

    De crisis en diverse bezuinigingen wordt het voor veel verenigingen moeilijk gemaakt om het hoofd boven water te houden. Verenigingen fuseren of houden op met bestaan door teruglopende inkomsten dan wel ledenaantallen. Scouting St. Gerlach daarentegen wil deze tendens tegengaan door zich actief in te zetten in de omgeving en samenleving.

    Open Dag
    Scouting St. Gerlach vindt haar oorsprong in 1938 en is 75 jaar later uitgegroeid tot een van de grootste scouting-verenigingen van Maastricht en omstreken. Scouting St. Gerlach opent haar deuren op 1 juni van 14.00 uur tot 17.00 uur. Tijdens deze open dag zijn er diverse activiteiten georganiseerd waarbij door jong en oud de ‘ultieme’ scouting beleving kan worden geproefd. Iedereen die geïnteresseerd is in scouting en vooral in scouting Sint Gerlach, is uiteraard van harte welkom zaterdag 1 juni.

    Reünie
    75 jaar is een lange tijd waarin veel gebeurd is. Scouting is in de loop der jaren ook veranderd. Ben jij ooit lid van scouting St. Gerlach geweest en ben jij benieuwd hoe scouting nu beleefd wordt? Dan heet Scouting St. Gerlach je van harte welkom op de reunie.
    De reünie zal starten met een BBQ, tegen betaling, en zal duren tot de late uurtjes. Herleef al die goede oude scoutingherinneringen!

    Ons HK is te vinden aan de Lage Kanaaldijk 76 / de Houwsteeg te Maastricht.
    Meld je aan op onderstaande link of stuur een emailadres met naam naarreuniestgerlach@gmail.com.
    Facebook: http://www.facebook.com/events/495527700507574/

    Tot 1 juni!

    Bron: persbericht Scouting St. Gerlach
Bezig...
X