Aankondiging

Sluiten
No announcement yet.

Winkelcentrum Heer

Sluiten
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

 • Winkelcentrum Heer

  Winkelcentrum Heer uitgebreid met winkels, appartementen en een parkeergarage  Een impressie van de nieuwbouw, zoals er die eind volgend jaar moet staan. Bron Maasvallei

  MAASTRICHT - Het winkelcentrum van Heer wordt flink uitgebreid. Woningstichting Maasvallei heeft samen met Exploitatiemaatschappij Noord-West Nederland B.V., eigenaar van het huidige winkelcentrum, de naastgelegen loods aangekocht, zo heeft de woningstichting laten weten.

  Op de plek van de huidige ‘loods Rekko’ komen 2000 vierkante meter winkeloppervlak, 24 appartementen en een parkeergarage voor ruim honderd auto’s. Met de aanleg van de parkeerplaatsen hopen Maasvallei en Exploitatiemaatschappij Noord-West Nederland B.V. de parkeerdruk bij de winkels in Heer weg te nemen.

  De 24 appartementen zijn verdeeld in vijftien woningen in de sociale sector met een maximale huur van 664,66 euro en negen appartementen in de vrije sector, waarbij de huur rond de 850 euro komt te liggen.

  Afgezien van de nieuwbouw, is er ook aandacht voor het bestaande winkelcentrum in Heer. Doel is het huidige binnenplein autovrij te maken. Hiervoor wordt het binnenplein opgeknapt en komt er onder meer een paviljoen met horecafunctie en een terras. De initiatiefnemers hopen in het najaar te starten met de bouw. Eind 2013 moet de nieuwbouw klaar zijn. maastrichtdichtbij.nl

 • #2
  Hollandse eigenaar start verbouwing De Leim

  MAASTRICHT - Vandaag is begonnen met de bouw van het herontwikkelde winkelcentrum De Leim in Maastricht. Het winkelcentrum aan de Akersteenweg wordt uitgebreid tot ruim 5500 m². Top ontwikkelde het project in samenwerking met belegger Noord-West Nederland.

  lees verder: http://www.dichtbij.nl/maastricht/za...g-de-leim.aspx

  en op:
  http://www.propertynl.com/index-news...in-maastricht/

  http://www.n-architecten.nl/architectuur#58

  Opmerking

  Bezig...
  X