Aankondiging

Sluiten
No announcement yet.

Update MO / diversen

Sluiten
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

 • Update MO / diversen

  Beste Forumgebruiker,

  Op zaterdag 13 december 2014 wordt het Forum MestreechOnline voor een grote update uit de “lucht” genomen. Op donderdag 18 december 2014 ziet het Forum weer het “licht”. In de tussentijd worden de Geschiedenis postings als eerste opgeschoond. Andere postings komen later aan de beurt en zullen aanvankelijk niet meer zichtbaar zijn. Deze opschoning is noodzakelijk om auteursrechtelijke belangen te beschermen. Ons land heeft de strengste wetgeving op het gebied van het Auteursrecht en wij willen niet de dupe worden van het ondoordacht plaatsen van onze gebruikers. Tevens moet deze upgrade en opschoning in het licht worden gezien van een kwaliteitsslag waarna wij MO weer het veiligste en meest informatieve forum van Mestreech willen laten zijn.

  Wij vragen jullie nadrukkelijk om in de voorafgaande periode jullie eigen postings eens onder de loep te nemen en daarbij alle auteursrechtelijke tekortkomingen zelf te corrigeren. Na 13 december 2014 zullen wij het rigoureus doen.

  Wij gaan er van uit dat jullie deze paar dagen zonder MO kunnen leven. Het perspectief van een kwaliteitsforum vergoedt alle pijn, met als toppunt op 20 december 2014 de nieuwe Nieuwjaarsquiz 2014.

  Het bestuur
  (Stichting MestreechOnline)
  De leefs mer eine kier .
Bezig...
X