Aankondiging

Sluiten
No announcement yet.

Literair Limburg 2012

Sluiten
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

 • Literair Limburg 2012

  Literair Limburg 2012

  Het succesvolle vervolg


  De boekenreeks Literair Limburg bevat bijzondere verhalen van bekende Limburgse auteurs of van bekende auteurs die een bijzondere band met Limburg hebben. Bijzondere verhalen met een extra dimensie, de verhalen worden namelijk niet alleen in het Nederlands uitgegeven maar ook in het dialect van de schrijver of van de plaats waar het verhaal zich afspeelt. Dit geeft extra veel leesplezier voor Limburgers, maar ook voor niet-Limburgers die zo ook kennis kunnen maken met een van de ruim 80 dialecten die Limburg rijk is.

  Het project Literair Limburg is in 2011 gestart. Toen verschenen De Psychiater van Connie Palmen, Moeder's knie van Jacques Vriens, Upior van Paul van Loon en Over Geluk van Twan Huys. Omwille van het grote succes van de tweetalige boekenserie, krijgt het project in 2012 een vervolg. Lees hier meer over Literair Limburg 2011.

  Het laatste deel van Literair Limburg, Maman van Ger Thijs, zal binnenkort verschijnen. Ook verschenen in 2012 Schachtsignalen / Doa tuut 't van Wiel Kusters, 'Seks in Limburg' van Marita Mathijsen en 'Vader' van Margriet Kousen.

  Literair Limburg is een gezamenlijke productie van Uitgeverij B for Books en BV Limburg.

  Bron: BV Limburg.
  De leefs mer eine kier .
Bezig...
X