Aankondiging

Sluiten
No announcement yet.

Boekpresentatie: Frans Timmermans

Sluiten
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

  • Boekpresentatie: Frans Timmermans

    Frans Timmermans presenteert 'Nederland is van ons allemaal' in Boekhandel Dominicanen

    Op 5 juni 2024 heeft Frans Timmermans, fractievoorzitter van de PvdA-GroenLinks in de Tweede Kamer en woonachtig in Maastricht,
    zijn nieuwe boek ' Nederland is van ons allemaal ' gepresenteerd.

    Op vrijdag 21 juni 2024, van 16.30-17.30 (inloop vanaf 16.00), komt Frans Timmermans vertellen over de belangrijke boodschap van zijn boek, een bevlogen pleidooi voor een open samenleving.
    Frans formuleert de opdracht van progressieve politiek in een tijd waar ultra-nationalistische krachten overal in Europa verdeeldheid zaaien en vrijheden op het spel zetten. Na de presentatie zal in gesprek gaan met het publiek zijn.


    Over het boek
    Zelden is onze wereld zo snel en diepgaand veranderd als nu.
    Door de vele onzekerheden en bedreigingen is het verleidelijk de ogen te sluiten en met de rug naar de toekomst te gaan staan. Autocraten maken daar misbruik van en kunnen via democratische verkiezingen aan de macht komen om vervolgens stap voor stap vrijheden te ontmantelen en samenlevingen te gijzelen met haat en onderling wantrouwen.


    Dit gebeurt, ver weg en dichtbij. Maar het hoeft niet, zolang we weigeren onverschillig te worden en blijven inzien dat we samen goed in staat zijn een eerlijkere en duurzame toekomst vorm te geven.

    Nederland is van ons allemaal ’ bevat een lucide en bevlogen pleidooi voor een open samenleving en een indringende lezing over het belang van individu én gemeenschap in een tijd waar er heel veel op het spel staat.
    (Bron: Persbericht PvdA Maastricht)

    De prijs van het boek (ISBN 9789461646071) is 9,99 euro en bevat 64 pagina's


    Click image for larger version  Name:	9789461646071?hash=1503f17&width=170.jpg Views:	0 Size:	14,5 KB ID:	107360
    Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd
Bezig...
X