Aankondiging

Sluiten
No announcement yet.

WandelFit en avondvierdaagse Maastricht 2014

Sluiten
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

 • WandelFit en avondvierdaagse Maastricht 2014

  Persbericht:

  Wandelen als sport wordt steeds populairder. Uw conditie verbetert merkbaar en na verloop van tijd treedt ook blijvend gewichtsverlies op. U bent lekker buiten en de groep maakt dat u ook gaat bij slecht weer. Met het programma WandelFit kunt u uitproberen of de wandelsport iets voor u is.

  WandelFit wordt georganiseerd door de wandelsportafdeling van Atletiek Maastricht i.s.m. Maastricht Sport, de verzelfsatndigde sportorganisatie van de gemeente Maastricht.

  Het programma duurt acht weken en bestaat uit twee wandeltrainingen per week. Het werkt toe naar de avondvierdaagse in Maastricht waarvoor elke deelnemer een eigen doel stelt: 4x5 km, 4x10 km of 4x15 km. De trainingsvorm is “sportief wandelen”. Dat is intensiever dan gewoon wandelen.

  De trainingen starten vanaf dinsdag 15 april op twee locaties:
  - sportpark Jekerdal aan de Mergelweg: dinsdag en donderdag 18.45-20.15 uur
  - sportpark De Geusselt aan de Discusworp: dinsdag en donderdag 9.30-11.00 uur.
  De afsluitende avondvierdaagse is van dinsdag 10 t/m vrijdag 13 juni en start vanaf sportpark Jekerdal.
  Na afloop kunt u instromen in de reguliere wandelgroepen.

  Een inschrijfformulier vindt u op www.atletiekmaastricht.nl/wandelsport/wandelfit. Het inschrijfgeld is €32 inclusief de avondvierdaagse. Contact: mail naar rineke.vasse@gmail.com.


  Avondvierdaagse Maastricht
  Voor het tweede jaar vindt in de week na Pinksteren de avondvierdaagse plaats in Maastricht van dinsdag 10 juni t/m vrijdag 13 juni. De avondvierdaagse is bedoeld voor volwassenen en kinderen. De afstanden zijn: 4x5 km, 4x10 km of 4x15 km.

  De avondvierdaagse wordt georganiseerd door de wandelsportafdeling van Atletiek Maastricht i.s.m. Maastricht Sport, de verzelfstandigde sportorganisatie van de gemeente Maastricht.

  Start: tussen 17.00 en 19.00 uur vanaf sportpark Jekerdal aan de Mergelweg
  Finish: uiterlijk 22.00 uur op sportpark Jekerdal .

  Een inschrijfformulier vindt u op http://www.atletiekmaastricht.nl/wan...vondvierdaagse. Het inschrijfgeld is €4 voor kinderen t/m 13 jaar, €8 voor kinderen vanaf 14 jaar en volwassenen en €6 voor leden van Atletiek Maastricht of de KNBLO-NL. Contact: mail naar avond4daagsemaastricht@gmail.com.

  Elke deelnemer ontvangt een herinneringsmedaille. Kinderen krijgen tevens een wandeldiploma.
  Bestanden bijvoegen
  De leefs mer eine kier .
Bezig...
X