Aankondiging

Sluiten
No announcement yet.

Dushi huis Maastricht

Sluiten
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

 • Dushi huis Maastricht

  Morgen, donderdag 30 januari 2014, zal Alex de Bokx, grondlegger van het Dushi Huis, een presentatie geven over de Dushi Huizen en de methodiek die voor deze ‘vergeten doelgroep’ is ontwikkeld.
  Dit alles in het kader van de Week van het Vergeten Kind.

  Wat is een Dushi huis?

  Een Dushi Huis wil een veilig leefklimaat bieden aan kinderen die, om welke reden dan ook, niet meer thuis kunnen wonen. De meeste van deze kinderen hebben vaak al veel plaatsingen in pleeggezinnen en instellingen achter de rug. Bij alle kinderen is sprake van forse hechtingsproblematiek.

  In een Dushi Huis wordt het leven gevierd. In een leefklimaat als een gewoon gezinsleven, huiselijk, in een gewone buurt met een gewone school en gewone vrijetijdsbesteding. De volwassenen en de kinderen zijn samen de bewoners van het Dushi Huis en doorleven samen alle onderdelen die horen bij het wonen in een Dushi Huis.

  Inmiddels zijn er Dushi Huizen in Ellecom (Gelderland) en Dordrecht. In Den Haag en Maastricht zijn plannen voor de opzet van een Dushi Huis.
  Marty Paulissen is de initiatiefneemster van het Dushi Huis in Maastricht. Zij zal iets vertellen over de stand van zaken.

  Locatie: “The Office”, Markt 14 te Maastricht.
  Aanvang: 16.00 uur
  Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd
Bezig...
X