Aankondiging

Sluiten
No announcement yet.

Bijzondere vakanties mogelijk gemaakt

Sluiten
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

  • Bijzondere vakanties mogelijk gemaakt




    Voor wie doet een weekje vakantie nou geen wonderen? Wat ons betreft, is dit voor iedereen weggelegd. Ook wanneer u bijvoorbeeld minder mobiel bent of veel zorg nodig heeft.

    Het Nederlandse Rode Kruis afd. Maastricht, Meerssen,Mergelland is specialist in volledig verzorgde vakanties voor mensen met lichamelijke en sociale beperkingen, op bijzondere locaties in Nederland, Duitsland, Tenerife en Spanje.
    Een team van goed opgeleide vrijwilligers staat voor u klaar en de accommodaties zijn uitstekend ingericht op bv. gebruik van een rolstoel.
    U hoeft zelf nergens aan te denken, u hoeft alleen maar te genieten!

    In 2013 omvat ons aanbod vakanties in Nederland : J.H. Dunant schip;’t Laarhuus te Ommen; de Rode Kruis bungalow in Someren en een nieuwe accommodatie in ons aanbod is ’t Wolders Ven in Waalre.

    Voor onze buitenlandse vakanties kunt u kiezen voor de adembenemende natuur rond Neuerburg en Bad Schandau (Dld) of genieten onder de zon in Tenerife of naar onze nieuwe accommodatie in Fuengirola.

    Interesse?

    Inwoners uit de gemeente Maastricht, Meerssen en Gulpen Wittem, die in aanmerking willen komen voor een van de bovenstaande vakanties, kunnen contact opnemen met het Rode Kruis afd. Maastricht, Meerssen, Mergelland., woensdag tussen 14.00 – 17.00 uur op telefoonnummer 043-3215111, bijzonderevakanties@rodekruism3.nl of www.rodekruismaastricht.nl
    De kandidaat gasten worden ingedeeld op basis van medische indicatie en zorgvraag.
Bezig...
X