Aankondiging

Sluiten
No announcement yet.

Bijzondere dagtocht kerstmarkt

Sluiten
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

  • Bijzondere dagtocht kerstmarkt

    Het Nederlandse Rode Kruis afdeling Maastricht, Meerssen , Mergelland organiseert een Bijzondere Dagtocht op woensdag 28 november a.s. naar de Kerstmarkt in Oberhausen.

    Deze Bijzondere Dagtocht is speciaal bedoeld voor mensen die, door een lichamelijke beperking of een ziekte, niet zonder zorg aan een dagtocht kunnen deelnemen. Tijdens deze Bijzondere Dagtocht zullen Rode Kruis vrijwilligers u begeleiden en ondersteunen in de lichamelijke verzorging. Ook indien u rolstoelgebonden bent, bent u met uw begeleider, van harte welkom bij deze Bijzondere Dagtocht.

    De Kerstmarkt in Oberhausen is dit jaar verdeeld over 3 Kerstmarkten. Slenter door de toverachtige kerstdorpen en geniet van de prachtige verlichting, sfeervolle muziek en de heerlijke geur van dennenbomen. In de 150 versierde blokhutten is het aanbod divers: van ongewoon kunsthandwerk tot zoete lekkernijen en hartige specialiteiten. Daarnaast is er nog een groot overdekt shoppingcenter dat geheel in de Kerstsfeer staat.

    Om 09.30 uur is het vertrek bij het Geusseltstadion in Maastricht met een luxe touringcar
    met rolstoellift inclusief een aangepast gelijkvloers toilet en koffiebar. Onderweg ontvangt u een lunchpakket en de dag wordt afgesloten met een 3 gangendiner. Rond 21.00 uur bent u weer terug aan het Geusseltstadion.

    Deze Bijzondere Dagtocht kunnen wij u aanbieden voor € 34,95.

    Aanmelden kan telefonisch via 043-3215111, tijdens kantoordagen tussen 14.00 – 17.00 uur of via het contactformulier op www.rodekruismaastricht.nl


  • #2
    Ik ben in 1998 in het toen net geopende shopping-center geweest, dat inderdaad rond de kerst en jaarwisseling een magnifiek mooie uitstraling had, zowel binnen als buiten.

    Alleen was het jammer dat het begin januari (de kerstversieringen en dito attracties bleven toen tot half januari staan) zo'n 15 graden boven nul was. De ijsbaan, waar wel allerlei lekkernijen te koop waren, had meer weg van een zwembad......


    Maar voor wie wil: dat overdekte centrum is zeer de moeite waard, met ruim 200 winkels, diverse horecagelegenheden en ander vertier. Het heeft Oberhausen wel weer op de kaart gezet, het hele gebied is verrezen op het braakliggend mijnbouwterrein. Ook had Krups daar tot enkele jaren terug enkele van zijn zeer milieu-onvriendelijke fabrieken staan. Maar van die naargeestige omgeving is niets meer over. Het heet daar niet voor niets ''Neue Mitte''.


    Ik was er 21 september nog.


    Neem wel een goed gevulde beurs mee, want de modezaken die je er aantreft, liggen in het ''duurdere'' segment.
    I am not a complete idiot. Some parts are missing

    Opmerking

    Bezig...
    X