Aankondiging

Sluiten
No announcement yet.

Wie wil nog iets kwijt over de Wietpas?

Sluiten
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

  • Wie wil nog iets kwijt over de Wietpas?

    Boris van der Ham bij Stemtent op 5 mei

    Op zaterdag 5 mei staat de Stemtent van D66 Maastricht op Plein 1992 met de stelling: ‘De wietpas is een goede oplossing’. Tijdens deze Stemtent zal er een speciale gast aanwezig zijn: Boris van der Ham, Tweede Kamerlid voor D66, zal de Stemtent komen versterken. Hij zal van ongeveer 12.00 tot 14.00 uur aanwezig zijn.

    De regering voerde met ingang van 1 mei 2012 in de provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg een wietpas in, zodat alleen nog maar ingezeten van Nederland toegang kunnen krijgen tot coffeeshops. Voor de overige provincies volgt de invoering op 1 januari 2013. Op deze wijze wil men het drugstoerisme uit het buitenland ontmoedigen en daarmee de drugoverlast tegengaan. Burgemeester Hoes is voorstander van het invoeren van een dergelijke pas. Jaarlijks zijn er zo’n 2 miljoen bezoekers aan coffeeshops in Maastricht, waarvan ongeveer 60 procent afkomstig is uit het buitenland.

    Het is mogelijk om met onze mensen in gesprek te gaan tussen 12.00 en 16.00 uur bij de Stemtent op Plein 1992. Mocht u niet langs kunnen komen maar toch uw stem uit willen brengen, dan kunt u terecht op www.d66maastricht.nl/stemtent.


  • #2
    Kan dit niet gewoon in het draadje over de wietpas?

    Opmerking

    Bezig...
    X