Aankondiging

Sluiten
No announcement yet.

De Amnestygroep Maastricht en haar 35-jarig bestaan

Sluiten
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

  • De Amnestygroep Maastricht en haar 35-jarig bestaan

    In hetzelfde jaar dat Amnesty International vijftig jaar bestaat, viert de Amnestygroep Maastricht haar 35-jarig bestaan! Op 10 december (de Internationale Dag van de Rechten van de Mens) staat de groep stil bij dit heuglijke feit: we gaan vieren, vieren om niet te vergeten!

    De Amnestygroep Maastricht heeft, in samenwerking met Amnesty International Maastricht Students (AIMS), de Amnestygroep van COC Limburg en een aantal organisaties in Maastricht tussen 10 en 14 december een veelzijdig programma samengesteld. In het kader van het thema ´De Arabische Lente´ is er aandacht voor acties gericht op het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Natuurlijk wordt Amnestylid en Maastrichtenaar Abdullah al-Mansouri, die nu meer dan 5 jaar gevangen zit in Iran, niet vergeten!

    Op 10 december is er vanaf 18.00 tot 20.00 uur een feestelijke samenkomst van leden en oud-leden en andere geïnteresseerden in het Maastrichtse stadhuis. Wethouder Jacques Costongs spreekt het welkomstwoord uit en Prof. Dr. Fred Grünfeld verzorgt een lezing. Koor ´Stem des Volks´ zorgt die avond voor de muzikale omlijsting, met liederen van de hedendaagse Duitse componist Dietrich Lohff.

    Met vriendelijke groeten,

    Lisette Verheijen
    Amnesty International, afd. Maastricht (PR)
    mailto:amnestymaastricht35jaar@gmail.com
    tel. 06-38005843

    Het koor´Stem des Volks´:


    Last edited by Breur; 29 november 2011, 10:49.

  • #2
    Ben al bijna evenlang lid als Amnesty bestaat, maar niet van de onderafdeling. Gefeliciteerd, Maastricht.

    Opmerking

    Bezig...
    X