Aankondiging

Sluiten
No announcement yet.

Nieuwe parkeergarage in Wyck!

Sluiten
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

 • Nieuwe parkeergarage in Wyck!

  Terwijl iedereen met zijn neus richting Tapijnkazerne staat te kijken wordt er in onze rug stiekem weer een nieuw betonnen monster gepland in Wyck.
  http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web...rallelweg-vg01

  :(

  Drie keer raden wie hier weer het beheer over krijgt. Kunnen ze Q-park en de gemeente niet eens op kartelvorming onderzoeken.

 • #2
  Stiekem?

  Oorspronkelijk geplaatst door Guinness Bekijk bericht
  Terwijl iedereen met zijn neus richting Tapijnkazerne staat te kijken wordt er in onze rug stiekem weer een nieuw betonnen monster gepland in Wyck.

  Omgevingsvergunning parkeergarage Parallelweg, Maastricht

  Burgemeester en wethouders van Maastricht maken bekend, dat
  · – de verleende omgevingsvergunning inclusief projectafwijkingsbesluit voor het realiseren van de parkeergarage aan de Parallelweg met ingang van 30 september 2013 voor de duur van zes weken ter inzage wordt gelegd.
  · – er geen exploitatieplan zal worden vastgesteld.


  Gebiedsomschrijving
  De parkeergarage wordt gerealiseerd ter plaatse van het bestaande parkeerterrein aan de Parallelweg.


  Ter inzagelegging
  Met ingang van 30 september 2013 ligt genoemde omgevingsvergunning / projectafwijkingsbesluit met bijbehorende stukken ter inzage. Dit betekent dat:
  · – de omgevingsvergunning / projectafwijkingsbesluit met bijbehorende stukken voor de duur van zes weken tijdens openingsuren ter inzage liggen bij het GemeenteLoket (zie rubriek GemeenteLoket);
  · – omgevingsvergunning / projectafwijkingsbesluit met de bijbehorende stukken digitaal opvraagbaar zijn op de gemeentelijke website: www.maastricht.nl/ruimtelijkeplannen ;
  · – de omgevingsvergunning / projectafwijkingsbesluit wordt verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0935.ovParallelweg-vg01 ;
  · – de bronbestanden van de omgevingsvergunning / projectafwijkingsbesluit en bijbehorende stukken tijdens de termijn van ter inzage legging digitaal beschikbaar worden gesteld op http://ruimtelijkeplannen.maastricht.nl /manifest.html;


  Beroep
  Tegen de omgevingsvergunning inclusief projectafwijkingsbesluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag van bekendmaking van de omgevingsvergunning inclusief projectafwijkingsbesluit een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Limburg. Beroep is alleen mogelijk voor belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend tegen de ontwerpomgevingsvergunning, of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dat niet hebben gedaan. Het beroep moet worden ingediend bij de Rechtbank Limburg, sector bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.
  Het beroepschrift moet worden ondertekend en moet tenminste bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Voor een dergelijk beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

  Maastricht, 27 september 2013


  Burgemeester en wethouders van Maastricht, De Secretaris, P.J. Buijtels
  De Burgemeester, O. Hoes

  Bron: Staatscourant, 27 september 2013
  Last edited by Clio; 30 september 2013, 11:41.

  Opmerking


  • #3
   Het was ook een beetje met een knipoog, en dat zoiets gepubliceerd wordt weet ik ook wel (zucht), daar was die lap tekst niet voor nodig.
   Maar mij gaat het er om dat het een beetje ondergesneeuwd lijkt nu de discussie vooral over de Koompe gaat terwijl er nu een betonnen monster komt in Wyck.

   Opmerking


   • #4
    Oorspronkelijk geplaatst door Guinness Bekijk bericht
    Maar mij gaat het er om dat het een beetje ondergesneeuwd lijkt nu de discussie vooral over de Koompe gaat terwijl er nu een betonnen monster komt in Wyck.
    De parkeergarage waar het hier om gaat is voor de media en de burger die er nog niet van weet een gepasseerd station. Er staat dan ook dat beroep alleen mogelijk is voor degenen die een zienswijze hebben ingediend (of etc. etc.).
    De zienswijze-indieners hadden hun oren natuurlijk al gespitst, die mogen nog één keer hun zegje doen en dan komt er een parkeergarage.

    Opmerking

    Bezig...
    X