Indien dit uw eerste bezoek is, vergeet dan niet de FAQ te lezen door op de bovenstaande verwijzing te klikken. U dient zich te registreren voordat u kunt gaan posten. Klik op de registreer verwijzing hierboven om te vervolgen. Om te beginnen met het tonen van de berichten selecteert u het forumdeel welke u wil gaan bezoeken middels gebruikmaking van de onderstaande selectie.
Ter info:
Mocht er zich onverhoopt een probleem en/of fout voordoen tijdens uw aanmelding, meldt deze dan aub. aan ons (door op de onderstaande gekleurde tekst te klikken).
Wij zullen u dan via email contacteren en zorg dragen voor uw aanmelding zodat u gebruik kunt maken van het forum! Registreren lukt niet, ik kan mij niet aanmelden!
Er is roomboter bladerdeeg in het koelvak bij enkele supermarkten en geen diepvries noodzakelijk gelukkig.
Dat is voor je tijdmanagement in de keuken bij het voorbereiden van je taart een heel stuk praktischer.
Iets te oud voor re-educatie
iets te jong voor afdanking
m.a.w. een stoer Mestreechter joonk
Reubesop... merci Sjef ( postuum )
lekker en speciaal nu dit jaargetijde
WANT als het kerstkind is geboren hebben Appels en Reuben hun smaak verloren.
p.s.
Schapenvlees, bekend om een strenge geur ( nog erger het Hamelvleis ) omdat het al wat ouder is als het bij uw slager van vertrouwen in de vitrine ligt.
(slachten, afhangen, rijpen, transport etc)
eigenlijk moeilijk verkrijgbaar zelfs in Maastricht
makkelijker verkrijgbaar is het Lamsvlees, en het riekt veel minder streng dus probeer het gewoon dit jaar eens met Lamsvlees uit de Lamsbout die je eerst als geheel kookt ( In een ruime ketel )
van 0 koud naar 100 graden Celsius kokend op je haardvuur moet ik erbij vermelden, zo blijven die vetoplosbare vitamines, enzymen en eiwitten beter bewaard in de soep en in het vlees dat je nadien natuurlijk eerst uit je ketel haalt en partitioneert ! Om het naderhand bij de gaar gekookte Reuben te voegen.
smakelijk, ook de dag erna nog lekker na het voorzichtig op te warmen en niet te laten koken.
een dessertlepel witte azijn, beter witte balsamico azijn maakt het soepje nog interessanter
Last edited by Antonius; 9 december 2024, 13:20.
Reden: blauwe aanvulling
Iets te oud voor re-educatie
iets te jong voor afdanking
m.a.w. een stoer Mestreechter joonk
Opmerking