Aankondiging

Sluiten
No announcement yet.

Inbraak bij kringloop Twiedehands-Twiedekans

Sluiten
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

 • Inbraak bij kringloop Twiedehands-Twiedekans

  Vanochtend, 18 december 2014, werd door de vrijwilligers van de kringloop Twiedehands-Twiedekans, aan de Francois de Veyestraat 9 te 6221 AB Maastricht ontdekt dat het dievengilde kennelijk zéér onder de indruk is de alle kringloopspullen die deze non-profit kringloopwinkel allemaal in de aanbieding heeft.

  ( Foto Pier: Copyright MestreechOnline)

  Volgens de medewerkers is op de beschikbare videobeelden duidelijk te zien hoe 2 jongemannen, die gelukkig zo vriendelijk waren om uitvoerig in de camera's te kijken alvorens deze om te draaien, er geen genoeg van konden krijgen om alle spullen te bekijken.
  Uiteindelijk werd vooral tweedehands elektronica gestolen.
  Ook moest de kassa, met wisselgeld, het ontgelden en werden er ergelijke vernielingen aangericht.

  Mia Dircke van kringloop Twiedehands-Twiedekans "Onbegrijpelijk dat deze twee jongemannen er kennelijk een genoegen aan beleven om deze non-profit kringloop zo te ruïneren. Net in onze kringloop kunnen mensen met een hele kleine beurs nog geholpen worden. Mensen op bijstandsniveau kunnen oa. via ons, na verwijzing door de gemeente, een gratis PC of laptop krijgen. Deze jongemannen beseffen niet wat zij gedaan hebben. Heel jammer. De politie heeft inmiddels de beelden van deze jongens in haar bezit. De verwachting is dat het opsporen, mede dankzij hun gedragingen in de winkel en de videobeelden, niet al te moeilijk zal zijn."

  Na het opruimen van de ravage was de winkel al weer snel open.
  Last edited by Pier; 19 december 2014, 11:23.
  Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd
Bezig...
X