Aankondiging

Sluiten
No announcement yet.

11-07-2012 Felle brand legt magazijn in de as

Sluiten
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

 • 11-07-2012 Felle brand legt magazijn in de as  Bron: http://kazernemaastricht.nl/?Home
  Een felle brand heeft vanmorgen de opslagruimte van de Maastrichtse carnavalsvereniging 'de Mallebergers' aan het Rondeel volledig in de as gelegd. Meer info ontbreekt nog.
  Last edited by Toller; 16 december 2014, 18:44.
  De leefs mer eine kier .

 • #2
  Mallebergers ernstig gedupeerd na magazijnbrand

  MAASTRICHT – De Maastrichtse carnavalsvereniging CV De Mallebergers beleeft vandaag een trieste dag. Afgelopen nacht woedde er een grote binnenbrand in het magazijn van de Mallebergers aan het Rondeel in Caberg. De opslagruimte brandde compleet af. De carnavalsvereniging verloor daarbij al het materiaal dat in het magazijn stond opgeslagen. Onder meer tapinstallaties, tenten en een professionele geluidsinstallatie gingen in rook op.
  Volgens Cor Coenen, prizzedent van de Mallebergers, loopt de schade in de duizenden euro’s. ,,Ik vermoed dat het tussen de 5000 en 10.000 euro in zit. Het is wachten op de verzekering om te horen of we iets terugkrijgen”, zegt hij. Of de brand werd aangestoken? ,,Waarschijnlijk niet, al wordt daar wel nog onderzoek naar gedaan. Zover wij konden zien waren er geen braaksporen.”
  De Mallebergers is een van de oudste carnavalsverenigingen in Maastricht. Door de jaren heen kende de vereniging nogal wat huisvestigingsproblemen. De laatste jaren vinden zij onderdak in een zaaltje bij 't Ruweel op Malberg, maar voor hun spullen is daar geen plek. De opslagruimte aan het Rondeel - achter de Cabergerweg – was voor de vereniging een grote uitkomst.
  Last edited by Toller; 16 december 2014, 18:44.

  Opmerking


  • #3
   [ame]http://www.youtube.com/watch?v=uIDtaTg8CQ8[/ame]
   De leefs mer eine kier .

   Opmerking


   • #4
    Oorspronkelijk geplaatst door wim54
    Triest zoiets.
    De leefs mer eine kier .

    Opmerking

    Bezig...
    X