Aankondiging

Sluiten
No announcement yet.

Stichting Caritas Mosae.

Sluiten
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

 • #61
  Stg. Caritas Mosae bij Eetcafé Doe Gewoon

  Op zaterdagmiddag 19 januari organiseert Stichting Caritas Mosae bij Eetcafé Doe Gewoon aan de Boschstraat een warme driegangenlunch voor dertig Maastrichtse ouderen die in meerdere of mindere mate in een sociaal isolement verkeren. Bij Eetcafé Doe Gewoon werken mensen met een verstandelijke beperking met veel plezier en toewijding in de bediening en keuken. Op deze wijze biedt Doe Gewoon deze mensen de kans deel uit te maken van de samenleving en voldoening te halen uit hun werk. Deze middag wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële ondersteuning van Stichting Kanunnik Salden / Nieuwenhof.

  Opmerking


  • #62
   Kienmiddag 13 april 2013.

   Op zaterdagmiddag 13 april zal Stichting Caritas Mosae een heuse kienmiddag organiseren voor ouderen die in meerdere of mindere mate in een sociaal isolement ve...rkeren. Deze kienmiddag zal plaatsvidnen bij café "den Dolhaart" aan de Mergelweg (www.dendolhaart.nl).

   Wil jij mee helpen deze middag mogelijk te maken ? Koop dan 1 of meerdere kienkaarten om deze ouderenactiviteit van Stichting Caritas Mosae financieel te ondersteunen.

   1 Kienkaart kost slechts 7,50 euro. Wil je er 5 kopen, dan betaal je slechts 25 euro. En bij afname van 10 kienkaarten bedraagt de totaalprijs 40 euro. Wil je 1 of meerdere kaarten kopen? Stuur dan een e-mail naar bestuur@caritasmosae.nl.

   Ben je een bedrijf en neem je 10 kienkaarten af? Dan krijg je tevens naamsvermelding.

   Laat deze kans niet onbenut, en maak deze fantastische ouderenmiddag van Stichting Caritas Mosae mede mogelijk.

   Opmerking


   • #63
    Kienmiddag bij Café Den Dolhaart

    Het bestuur en de vrijwilligers van Stichting Caritas Mosae kijken positief terug op een wederom zeer geslaagd evenement: een kienmiddag bij Café Den Dolhaart aan de Mergelweg, onder leiding van de getalenteerde "kienmeister" Hans Reuser. De sfeer was goed, vlaai en hapjes waren lekker, en de kienprijzen waren niet aan te slepen. Ook wethouder André Willems was van de partij om zijn geluk te beproeven met de kienkaarten.    We danken Tiny Bolk van Café Den Dolhaart voor haar gastvrijheid, en alle vrijwilligers voor hun betrokkenheid.

    Op naar het volgende evenement !

    Opmerking


    • #64
     Warme lunch bij Doe Gewoon eten en drinken aan de Boschstraat.

     Vandaag hebben we met bestuur en vrijwilligers van Stichting Caritas Mosae weer een prachtige en hartverwarmende middag georganiseerd voor Maastrichtse bejaarden: een uitgebreide warme lunch bij Doe Gewoon eten en drinken aan de Boschstraat. Deze middag kwam tot stand dankzij de onmisbare financiële ondersteuning van Stichting Kanunnik Salden / Nieuwenhof.     Foto: Stefan Vrancken.

     Opmerking

     Bezig...
     X