Aankondiging

Sluiten
No announcement yet.

Er was eens…..

Sluiten
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

 • Er was eens…..

  Er was eens…..


  …….…….. een bijzonder korenconcert in het Conservatorium van Maastricht


  Op zaterdag 17 maart a.s. brengen Opéra Comique Maastricht en Kamerkoor Transparence een bijzonder concert ten gehore, waarin sprookjes als rode draad door het programma lopen.
  Aan de hand van herinneringen aan sprookjes neemt een verteller het publiek mee naar andere tijden. En met lieflijke, spannende, theatrale en rampzalige liederen zal jong en oud zich in een sprookjeswereld wanen.

  Het Zuidlimburgse Kamerkoor Transparence, opgericht in 1992, gaat een uitdagend repertoire niet uit de weg, waarbij kwaliteit en een transparante klank bepalend zijn. Het koor heeft een divers repertoire en zingt in vele talen.

  Opéra Comique Maastricht, opgericht in 1989, brengt vrolijke producties op de planken zoals de Engelse ‘light opera’(voorloper van de musical) en de Franse ‘opéra comique’, een genre dat voorheen nauwelijks in Maastricht en omgeving werd aangeboden.

  Beide koren hebben elkaar gevonden in dit unieke concert, waar zij zowel afzonderlijk als gezamenlijk en met medewerking van solisten, het publiek zullen verrassen.

  17 maart 2012 20.15 uur, Conservatorium Maastricht
  Entree 10 euro (tot 12 jaar 4 euro)
  Reserveren reserveringen@operacomiquemaastricht.nl of 06-16459106
  Info www.operacomiquemaastricht.nl en www.transparecne.nl
  De leefs mer eine kier .
Bezig...
X