Aankondiging

Sluiten
No announcement yet.

Pour toujours: HuisjeBoompjeBeestje

Sluiten
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

  • Pour toujours: HuisjeBoompjeBeestje

    geachte, beste, of simpelweg dag,

    Op dinsdag12 maart 2013, om 17.00 uur
    wordt onze Frans-Nederlandse, theatrale expositie Pour toujours: HuisjeBoompjeBeestje
    in het Theater aan het Vrijthof in Maastricht geopend door directeur Hugo Haeghens.
    Een opening is meer dan een formeel moment. Dus duurt de vernissage tot 19.00 uur. We kunnen u dan de tentoonstelling laten zien, toelichten, verduidelijken of misschien juist niet.
    En ja, ook U bent natuurlijk van harte uitgenodigd om erbij te zijn. Net als uw vrienden, kennissen, familie of andere belangstellenden.

    Pour toujours: HuisjeBoompjeBeestje is een voorzichtig project dat versmelt met zijn 'biotoop', het prachtige Generaalshuis. Dit paleisje werd in 1804 voor een schatrijke koopman gebouwd aan het Vrijthof in Maastricht. Tegenwoordig is het Generaalshuis de voorbouw van het Theater aan het Vrijthof. Maar het leven van de vroegere bewoners is niet helemaal verdwenen. Tegen de vroegere achtergevel is nog altijd het 'geheime' traptorentje te zien, waarin ooit het dienstpersoneel van de rijke bewoners zich spoedde van verdieping naar verdieping. Het torentje is speciaal voor deze gelegenheid toegankelijk gemaakt voor publiek en speelt voor de Portraits d'une famille een hoofdrol in Pour toujours: HuisjeBoompjeBeestje.

    Wij hopen velen te verwelkomen!

    de kunstenaars achter Pour toujours: HuisjeBoompjeBeestje,
    Aurore Halpert
    Paul Tieman

    De exposities in het Theater aan het Vrijthof zijn gratis te bezoeken tijdens openingsuren van het Theater aan het Vrijthof.
Bezig...
X