Aankondiging

Sluiten
No announcement yet.

Kunstbastion

Sluiten
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

  • Kunstbastion

    Dit jaar werd Paul Tieman uitgenodigd mee te doen aan Kunstbastion. Kunstbastion? Kunstbastion! Het is de opmerkelijke naam van een 'kunstroute' in Maastricht, die zijn bestaansrecht inmiddels heeft bewezen. Achter de gastvrij geopende deur van het prachtige huis Tongerseweg 56A is komend weekeinde een tentoonstelling te zien van 27 van zijn miniaturistische pentekeningen. Tekeningen, waarin Paul menselijke karakters in de huid van insecten laat kruipen.

    Het is verse kunst. Van de meeste tekeningen is de inkt nog maar nauwelijks droog. Zelfs de hulplijntjes en proefstreepjes die tijdens het ontstaan van de werken aan de randen van het papier belanden staan er vaak nog op. Ze illustreren hoe de tekeningen ontstaan. Samen met de potjes inkt, pennen, papier en voorbeeldinsecten. En Paul zelf, want Paul is uiteraard de gastheer bij zijn eigen werk.




    Kunstbastion, zaterdag en zondag van 12 tot 17 uur. Lokatie Tongerseweg 56A, Maastricht. Voor meer informatie over Kunstbastion zie www.kunstbastionmaastricht.nl. Voor meer over Pauls werk zie www.paul-tieman.nl en klik op 'nieuws!'
Bezig...
X