Indien dit uw eerste bezoek is, vergeet dan niet de FAQ te lezen door op de bovenstaande verwijzing te klikken. U dient zich te registreren voordat u kunt gaan posten. Klik op de registreer verwijzing hierboven om te vervolgen. Om te beginnen met het tonen van de berichten selecteert u het forumdeel welke u wil gaan bezoeken middels gebruikmaking van de onderstaande selectie.
Ter info:
Mocht er zich onverhoopt een probleem en/of fout voordoen tijdens uw aanmelding, meldt deze dan aub. aan ons (door op de onderstaande gekleurde tekst te klikken).
Wij zullen u dan via email contacteren en zorg dragen voor uw aanmelding zodat u gebruik kunt maken van het forum! Registreren lukt niet, ik kan mij niet aanmelden!
Docuclip van bijna anderhalve minuut over geschiedenis van zuurvlees. Gemaakt in het kader van een langere documentaire over geschiedenis van Maastrichtse eetgewoonten. Dit is een 'pilot'.
Ja, dat is iets dat ik ook heb begrepen uit een recente documentaire over paardenslacht in Belgiƫ. In mijn jeugd aten we altijd rookvlees van het paard. Dat was zachter en wat zoeter dan rund.
Opmerking