Aankondiging

Sluiten
No announcement yet.

Hoenderstraat - "Zwarte Zwanen District"

Sluiten
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

 • Hoenderstraat - "Zwarte Zwanen District"

  De Hoenderstraat zit al jaren in de versukkeling en de ontwikkeling van Mosae Forum en de herinrichting van de straat een aantal jaren geleden, hebben niks geholpen. Integendeel; de straat ziet er mooi uit, maar de meeste winkels staan leeg. Maar nu is er het "Zwarte Zwanen District".

  Op 27 mei j.l. was de officiële opening van de FASHIONCLASH-STORE, Hoenderstraat 15-17 (inderdaad, dezelfde club die onlangs een mode event in de Timmerfabriek organiseerde, waarbij Breur de schrik om het hart sloeg en onze olijfje zo smadelijk de toegang werd geweigerd). FASHIONCLASH-STORE is een unieke winkel met werk van jonge ontwerpers. Naast kleding zijn er ook accessoires, meubels en fotografie te koop. Het pand aan de Hoenderstraat is ontwikkeld in samenwerking met Wonen boven Winkels en wordt gedeeld met een aantal andere initiatieven zoals P-EN-M architecten en Art Fabriek.

  Meer pics en info:

  Hoenderstraat 15-17 (hoek Muntstraat)
  Last edited by El Loco; 17 juni 2010, 10:57.

 • #2
  De Fashion Clash store is inmiddels verhuisd naar Rechtstraat 88. Ook het in het naastgelegen pand begonnen StudioStad zit nu in de Rechtstraat (#22-26). Alles trekt naar Wyck...

  Toch zag de Hoenderstraat er minder desolaat uit toen ik er laatst doorheen liep. Misschien dat die jonge, hippe toestanden de boel toch vlot hebben getrokken?

  Opmerking

  Bezig...
  X