Aankondiging

Sluiten
No announcement yet.

Stichting Tsjernobyl kind te gast in financiële nood

Sluiten
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

 • Stichting Tsjernobyl kind te gast in financiële nood

  STICHTING TSJERNOBYL KIND TE GAST IN FINANCIËLE NOOD!!!!
  BUSREIS NAAR NEDERLAND VAN 40 TAL KINDEREN KOMT IN GEVAAR!!!

  In juni 2012 verbleven een 40 tal zieke kinderen bij gastgezinnen in de regio Zuid-Limburg.
  Voor volgend jaar staat dit verblijf echter nog op losse schroeven aan gezien de stichting op dit moment niet over genoeg financiële middelen beschikt. Om deze busreis te organiseren is minimaal 6000 euro nodig. De enige inkomsten die de stichting zelf heeft is de verkoop van kleding. Deze kleding wordt op de eerste plaats ingezameld voor de gastkinderen zelf. Alle overige kleding wordt verkocht.
  De onkosten van het verblijf hier worden door de gastouders zelf opgevangen. Behalve dat ze 1 of 2 kinderen in hun gezin opnemen werken de gastouders die dit willen ook mee om activiteiten te organiseren. Is er genoeg in de kas van de stichting dan wordt ook wel eens een uitstapje georganiseerd naar een pretpark. Soms wordt dit uitstapje ook wel eens gesponsord in de vorm van vrijkaarten.
  Verder is de stichting financieel volledig afhankelijk van sponsors en/of activiteiten die geld opbrengen georganiseerd door de gastouders zelf.

  Om het verblijf van een 40 tal kinderen dus mogelijk te maken zijn wij hard, heel hard op zoek naar sponsors in welke vorm dan ook maar vooral op financieel gebied.

  Ben jij dat kind dat zelf ook een leuke vakantie wil hebben maar het andere kinderen ook gunt; MAAK IETS OVER VAN JE ZAKGELD!
  Dank je wel!
  Zijn jullie dat gezin dat in de maand juni plaatst heeft om een kindje uit Wit-Rusland op te vangen en hier samen mee te spelen, lachen, eten enz. of om ons financieel te steunen; DOE HET!
  Dank je wel!
  Zijn jullie dat bedrijf, instelling enz. dat ons en de kinderen letterlijk en figuurlijk op weg kan helpen; LAAT VAN JE HOREN!

  De kinderen uit Wit-Rusland genieten van deze maand in Zuid-Limburg en medisch gezien werkt dit verblijf hier voor hun levensverlengend.

  Wilt U iets betekenen voor de kinderen in wat voor vorm dan ook neem dan contact op met Ton van den Boorn tel. 045-5273863 of Jet Knuppe tel 043-3611823.
  ALS U DE STICHTING FINANCIEEL WILT STEUNEN DAN KAN DAT OP RABOBANKNR. 107 903 105 TNV STICHTING “TSJERNOBYL, KIND TE GAST” Landgraaf.
  Voor meer informatie; www.stichtingtsjernobylkindtegast.nl
  MET UW HULP GEEFT U KINDEREN EEN KANS OM LICHAMELIJK EN GEESTELIJK GEZONDHEID OP TE DOEN VOOR DE TOEKOMST.
  Namens de stichting Audrey van Wissen-Prevoo
  De leefs mer eine kier .

 • #2
  Goeie tip Breur..

  Opmerking

  Bezig...
  X