Aankondiging

Sluiten
No announcement yet.

Steun MestreechOnline (2015)

Sluiten
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

 • Steun MestreechOnline (2015)

  Steun MestreechOnline (2015)
  Heeft u veel plezier van MestreechOnline? Help ons dan!

  Bent u actief of passief lid en surft u regelmatig naar MestreechOnline? Draagt u MestreechOnline een warm hart toe? Maakt u of uw organisatie gebruik van berichtgeving op het Forum? Help ons dan om het forum in de lucht te houden!

  Wat doen we met uw donatie?

  Heel eenvoudig: alle inkomsten worden gebruikt om de website in de lucht te houden. Naast eenmalige kosten voor software zullen ook de jaarlijkse kosten (circa 400 euro) voor software & server betaald dienen te worden.

  Hoeveel verzoeken we u te doneren?

  Dat staat u geheel vrij. U kunt al een klein bedrag doneren. Een maximum is er natuurlijk niet! U dient er wel rekening mee te houden dat de donatie geldt voor 2015.

  Aan wie doneert u eigenlijk?

  U doneert aan de Stichting MestreechOnline. Deze is in 2011 opgericht om de continuïteit van dit forum te waarborgen. De Stichting wordt geleid door vier vrijwillige bestuursleden en drie energieke moderatoren, die MO allen een warm hart toe dragen.

  Wat heeft u aan een donatie?

  U doneert natuurlijk voor de 'goede zaak'. Daarnaast bent u middels uw donatie automatisch 'vriend van MO' met vermelding bij uw avatar. Indien u al vriend bent en niet betaalt voor het jaar 2015 vervalt uiteraard de vermelding bij uw avatar.

  Maar, eens “vriend” altijd “vriend”, toch!

  Even iets voor jullie beeldvorming over MO. Het zijn de aangemelde leden - inmiddels meer dan 1600 - die MO tot het interessantst en uniekst Maastrichts forum maken.
  Het Stichtingsbestuur zorgt voor de juiste infrastructuur en uiteraard het modereren van de geplaatste postings om de huidige kwaliteit te waarborgen.

  Geduld is een schone zaak, dus nog even wachten en op enig moment na het opstarten van MO zien jullie de geboorte van de beoogde en nieuwe versie.

  U weet genoeg?!

  Uw donatie is welkom op het rekeningnummer NL73 ABNA 0615 0242 54
  ten name van Stichting MestreechOnline te Maastricht. Vermeldt wel even uw MO naam bij de overboeking.

  KVK NR : 53810880
  IBAN : NL73 ABNA 0615 0242 54
  BIC : ABNANL2A
  BANL: ABN AMRO BANK NV

  Wij danken u hartelijk!!

  Stichting MestreechOnline
  __________________
  Last edited by Breur; 1 november 2014, 10:33.
  De leefs mer eine kier .
Bezig...
X