Aankondiging

Sluiten
No announcement yet.

(Rolstoel)dansen

Sluiten
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

 • (Rolstoel)dansen

  Wist u dat Rolstoeldansen niet alleen voor rolstoelgebruikers bedoelt is?

  Ook als u ‘’goed ter been’’ bent kunt u gezellig mee dansen.
  Het is namelijk zo dat het rolstoeldansen een combi-variant kent, dat wil zeggen dat een koppel bestaat uit 1 rolstoelgebruiker en 1 loper.

  Stichting Kompas Nederland is speciaal opzoek naar lopende dansers, die onze rolstoeldansgroepen komen versterken.
  Natuurlijk zijn ook nieuwe rollende dansers van harte welkom!
  U kunt zich individueel of als koppel aanmelden!

  Waarom zou u gaan (Rolstoel)dansen bij Stichting Kompas Nederland?
  Rolstoeldansen is een goede en leuke manier om anderen te ontmoeten, te bewegen en iets aan je conditie te doen. Daarnaast is vooral het samen dansen ook nog eens goed voor het ritme gevoel en coördinatie. En natuurlijk is het vooral erg gezellig!
  Vrijwel alle dansen die het reguliere dansen kent, kennen een rolstoelvariant. Daarnaast zijn er nog een aantal dansen die specifiek voor het rolstoeldansen ontwikkeld zijn. Maar de mogelijkheden zijn legio. Van Ballroom tot Latin, van langzaam en gracieus, tot snel en swingend.

  Waar vindt de activiteit plaats?
  Buurtcentrum De Heeg, Roserije 410, 6228 DN Maastricht
  De lessen worden gegeven door de ervaren instructrices Mieke van der Kelen en Marion Hitz. op donderdagavond tussen 19.00 - 20.30 uur (groep 1) en 20.45 - 22.15 uur (groep 2) in Maastricht.

  Algemene informatie over het Rolstoeldansen bij Stichting Kompas Nederland is te verkrijgen bij projectleider Miranda Wiegers op telefoon 043-3219149 of via info@kompasnederland.nl.

  De organisatoren, de instructrices en alle anderen die betrokken zijn bij het rolstoeldansen hopen u eens te mogen ontmoeten bij het rolstoeldansen in buurtcentrum De Heeg.

  Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd
Bezig...
X