Aankondiging

Sluiten
No announcement yet.

Lichtspektakel Hoofdwacht Vrijthof

Sluiten
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

 • #16
  Geschiedenis op hoofdwacht

  De geschiedenis uitgelicht op de hoofdwacht. [ame="http://www.youtube.com/watch?v=v7OnNxdByJE"]Click[/ame] voor mijn foto's

  Opmerking


  • #17
   Lichtspektakel op de Hoofdwacht

   Wie het lichtspektakel op het Vrijthof heeft gemist, kan via [ame="http://www.youtube.com/watch?v=eI68Q_u60CM"]Youtube[/ame] zijn schade inhalen. Zicht op Maastricht zit tegenwoordig als onderdeel van de BV Limburg ingekwartierd in de Hoofdwacht, vandaar deze onderneming om dat gebouw eens in een modern zonnetje te zetten.

   Opmerking


   • #18
    op 50 seconden ben ik heel even te horen. ik heb het over ....Risico......
    I am not a complete idiot. Some parts are missing

    Opmerking


    • #19
     Toeval? Of was je er elke avond bij, Haas?

     Opmerking


     • #20
      Ik heb Haas gearchiveerd voor de toekomst. Althans zijn stem.
      De leefs mer eine kier .

      Opmerking


      • #21
       Lichtspektakel 'De Begeerde Bruid'

       "De stenen van het stadhuis komen tot leven en vertellen het verhaal van Maastricht in Europa en Europa in Maastricht. Het spectaculaire lichtspektakel leidt u doorheen de rijke geschiedenis van de Limburgse hoofdstad, maar werpt eveneens een overtuigende blik op de toekomst.."

       Op vrijdag 26 oktober om 19.30 uur zal de première van het lichtspektakel 'De Begeerde Bruid' plaatsvinden, gepresenteerd in samenwerking met de Gemeente Maastricht, de Provincie Limburg en Maastricht & Euregio kandidaat Culturele Hoofdstad van Europa 2018. Het statige Stadhuis op de Markt in Maastricht zal dit keer fungeren als projectiewand. Het lichtspektakel zal daarna nog tot en met 10 november dagelijks te zien zijn van 19.00 - 22.00 uur (doorlopende projectie). Dit mag u niet missen! Bekijk [ame="http://www.youtube.com/watch?v=54z6IIQA7KQ&feature=player_embedded"]hier[/ame]alvast de nieuwste teaser.

       > Lees hier meer over 'De Begeerde Bruid'

       De leefs mer eine kier .

       Opmerking


       • #22
        Lichtspektakel op Stadhuis: 'De Begeerde Bruid'

        BV Limburg komt met een nieuw lichtspektakel, gelijknamig aan de lichtspektakels van vorig jaar op het Vrijthof. Dit keer zal het Stadhuis in Maastricht als projectiewand fungeren.

        De stenen van het stadhuis komen tot leven en vertellen het verhaal van Maastricht in Europa en Europa in Maastricht. Het twintigjarig bestaan van het omstreden Verdrag van Maastricht en de ambitie van Maastricht en de Euregio om culturele hoofdstad te worden in 2018 worden in de schijnwerpers gezet. Het spectaculaire lichtspektakel leidt je door de rijke geschiedenis van Maastricht, maar werpt eveneens een overtuigende blik op de toekomst.

        De première van het lichtspektakel zal plaatsvinden op vrijdag 26 oktober om 19.30 uur. Daarna is het lichtspektakel t/m 10 november dagelijks te bewonderen van 19.00 - 22.00 uur (doorlopende projectie).

        Een echte Maastrichtenaar mag dit niet missen!

        Opmerking


        • #23
         Beste Limburg: dit was al aangekondigd .
         De leefs mer eine kier .

         Opmerking

         Bezig...
         X