Aankondiging

Sluiten
No announcement yet.

Wedstrijden MVV

Sluiten
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

  • Wedstrijden MVV

    Post hier alles omtrent de wedstrijden van us MVV.

    ==

    www.goal.com (bron)

    MVV in eerste helft langs Willem II

    MVV heeft in eigen huis met 3-1 van Willem II gewonnen. De Maastrichtenaren maakten alle doelpunten in de eerste helft.


    PROSHOTS

    De wedstrijd was nog maar tien minuten oud toen Voorjans MVV op voorsprong zette. Nog geen tien minuten later konden de supporters in de Geuselt alweer juichen. Want het was wederom Voorjans die scoorde voor de ploeg uit Maastricht.

    Nog voor rust maakte MVV een einde aan alle hoop van de Willem II. De Tilburgse ploeg moest na ruim een half uur spelen de derde tegentreffer incasseren. Van Hyfte mocht aantekenen voor de 3-0 voorsprong.

    Na rust leek Willem II terug in de wedstrijd te komen. In 48ste minuut scoorden de Tilburgers via Höcher. Toch kwam het niet meer tot een aansluitingstreffer. De Groot kreeg de kans om er nog een wedstrijd van te maken, maar hij miste een kwartier voor tijd een strafschop voor Willem II.

    Door de overwinning komt MVV op 25 punten uit achttien wedstrijden. De ploeg komt nu op gelijke hoogte met Almere City en GA Eagles. Willem blijft met 29 punten op de zevende plaats staan.

  • #2
    MVV pakt punt in Helmond: 2-2

    In een wedstrijd die meer spannend dan goed was heeft MVV een punt gepakt bij Helmond Sport. De Maastrichtenaren, die de laatste tien minuten met tien man speelden, hielden de thuisploeg op 2-2.

    Voetbal Van onze verslaggever

    MVV had de meeste dreiging in de eerste helft, maar het was de zwaar op de defensie leunende thuisploeg die na een half uur op voorsprong kwam. Drie, vier MVV’ers lieten zich kinderlijk in de luren leggen door Altheer, die Bulters tot capitulatie dwong: 1-0. Twee minuten later stond het alweer gelijk. Met een ziedend schot knalde Esajas de 1-1 in het doel, met hulp van Helmond-doelman Sengier die zijn korte hoek niet goed afdekte. Helmond verliet na rust de catenaccio-tactiek en MVV wist zich plots geen raad meer. In de 55ste minuut volgde de rekening. Quekel troefde twee Maastrichtenaren af en knikte de 2-1 binnen. MVV moest opnieuw in de achtervolging en vloekte collectief toen een doelpunt van Caracciolo wegens buitenspel afgekeurd werd. De 2-2 bleef in de lucht hangen en kwam er ook, een kwartier voor tijd, via Rajcomar. De 150 meegereisde fans veerden op, maar gingen direct weer zitten toen Knops dom zijn tweede gele kaart pakte. Helmond ontketende een slotoffensief, maar de tien van MVV hielden stand.

    limburger.nl

    Opmerking


    • #3
      Er zijn twee EXTRA voorverkoopmomenten ingelast voor de buscombi naar Fortuna Sittard-MVV Maastricht (speeldatum 6-2-12):

      Woensdag 25 januari tussen 20.00u en 22.00u,
      locatie keet supportersclub MVV

      en

      Zaterdag 28 januari tussen 13.00u en 15.00u
      Locatie: Winkelcentrum Brusselse Poort

      Opmerking


      • #4
        MVV kan Daemen en Verdellen weer inzetten

        MVV Maastricht kan vrijdagavond weer een beroep doen op aanvoerder Tom Daemen en Sjors Verdellen.

        De Maastrichtse club speelt dan thuis tegen Telstar.
        René Trost verwacht een overwinning: 'In feite zijn dat wedstrijden die je moet winnen. Als je wint, doe je mee. Verlies je, dan haak je af en moet je de punten ergens anders halen om in de linker kolom te eindigen.'
        Aanvoerder Tom Daemen en Sjors Verdellen keren terug van een schorsing. Dat betekent dat MVV op volle sterkte begint tegen de op één na meest gepasseerde club uit de Jupiler League. Enig minpuntje is dat Sjoerd Winkens wellicht niet inzetbaar is met een knieletsel. l1.nl

        Opmerking


        • #5
          MVV klimt naar 8ste plek na overwinning



          MVV Maastricht heeft de thuiswedstrijd tegen Telstar met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt werd pas laat gemaakt. Prince Rajcomar scoorde in de 79e minuut. Het was zijn achtste competitiedoelpunt voor de Maastrichtse club.

          MVV speelde onverzorgd en slordig. Toch deden aanvoerder Tom Daemen en centrale verdediger Sjors Verdellen weer mee. Maar het liep niet bij de Maastrichtse ploeg, dat in de beginfase zijn beste kans kreeg. Fabio Caracciolo had moeten scoren, maar faalde. In de blessuretijd ontsnapte MVV nog aan de gelijkmaker. Prince Rajcomar behoedde de club van een gelijkspel.

          Opmerking


          • #6
            Koop nu uw kaarten voor MVV-FC Emmen



            Koop nu kaarten voor de wedstrijd MVV Maastricht-FC Emmen. De wedstrijd wordt vrijdag 10 februari gespeeld in Stadion de Geusselt.
            Met ingang van heden is het ook mogelijk om wedstrijdkaarten te kopen bij verkooppunten in zowel binnenstad als omliggende regio. Dat zijn op dit moment: Stadscafé Lure, Café In den Ouden Vogelstruys, De Chauvinis, Sigarenzaak Geurten, Tabachoes Schürmann, Sportshop Do iT en Plus Van Thiel Eijsden.

            Wilt u met dit koude weer liever niet naar buiten? Dan kunt u onze kaarten ook online bestellen. Wij bezorgen de kaarten gratis bij u thuis met de post!. Klik hier om naar de online verkoop te gaan.
            Aanvang van de wedstrijd is 20.00 uur. mvv.nl

            Opmerking


            • #7
              Fortuna-MVV afgelast

              De derby Fortuna Sittard-MVV Maastricht, die maandag 6 februari gespeeld zou worden, is afgelast.
              De veldkeuring in Sittard vond om 14.45 uur plaats. Het veld is echter niet bespeelbaar en de verwachting is dat dat maandagavond ook niet het geval zal zijn.
              Er is nog geen nieuwe datum bekend waarop de wedstrijd wordt ingehaald.

              Opmerking


              • #8


                Wedstrijd MVV - FC Emmen afgelast

                De KNVB heeft woensdag twee wedstrijden voor de komende speelronde van de Jupiler League afgelast. De wedstrijden MVV - FC Emmen en FC Eindhoven - Sparta Rotterdam gaan vrijdag niet door vanwege de slechte gesteldheid van de velden.

                Voetbal
                Van onze verslaggever
                /limburger.nl

                Bij inspectie in Maastricht en Eindhoven bleken de velden vanwege de vorst onbespeelbaar.

                Opmerking


                • #9
                  MVV-FC Emmen wordt ingehaald op 27 februari



                  De wedstrijd MVV-FC Emmen, die eigenlijk vrijdag gespeeld zou worden, maar wegens de slechte conditie van het speelveld in stadion de Geusselt moest worden afgelast, wordt ingehaald op 27 januari. Dat meldt TV Drenthe. De KNVB besloot afgelopen woensdag de wedstrijd niet door te laten gaan omdat de aanhoudende vorst het speelveld in het Maastrichtse stdion keihard gemaakt had. Ook een aantal andere wedstrijden in de Jupiler League ging niet door.
                  Vorige week werd ook de wedstrijd Fortuna Sittard-MVV Maastricht afgeblazen vanwege de kou. maastrichtdichtbij.nl

                  Opmerking


                  • #10
                    MVV pakt punt in Zwolle

                    MVV heeft vrijdagavond een punt gepakt tegen de koploper. In Zwolle werd het 1-1. Tom van Hyfte kon na een half uur uit een corner scoren, maar Zwolle kon snel de gelijkmaker maken. Twee minuten later was de stand door een doelpunt van Job Bulters weer gelijk. De spelers van MVV hebben de komende dagen vrij om carnaval te vieren. maastrichtdichtbij.nl

                    Opmerking


                    • #11
                      MVV vanavond tegen Emmen





                      Waar de wedstrijd MVV Maastricht - FC Emmen vrijdag 10 februari geen doorgang kon vinden vanwege de weersomstandigheden en de gesteldheid van het veld in Stadion de Geusselt, zal dat vanavond wel gaan gebeuren.
                      De mannen van René Trost kunnen hun borst nat maken, want door allerlei afgelastingen is het programma met 4 wedstrijden binnen 12 dagen overvol. Naast MVV-FC Emmen staan namelijk ook MVV-FC Dordrecht (2-3), Fortuna Sittard-MVV (5-3) en Almere City FC-MVV (9-3) op het programma.
                      In Emmen werd op vrijdag 25 november door MVV Maastricht met 2-1 verloren. De ploeg van René Trost kwam nog wel op voorsprong door een doelpunt van Michael la Rosa, maar Ter Heide en Fischer zorgden ervoor dat de drie punten in Emmen bleven. Een mooi moment dus om sportieve revanche te nemen op de mannen uit Emmen.
                      Trainer René Trost kan vandaag nog niet beschikken over Sjors Verdellen, Bryan Smeets en Sven Braken. Zij kampen alle drie nog met blessures. Sjoerd Winkens zal zeer waarschijnlijk weer aansluiten bij de wedstrijdselectie. Wellicht maakt Leroy Labylle tegen FC Emmen zijn debuut voor eigen publiek. De speler kwam in de winterstop van Standard Luik. Hij stond afgelopen vrijdag in Eindhoven voor het eerst in de basisformatie van René Trost.
                      De wedstrijd begint maandag om 20.00 uur.maastrichtdichtbij.nl

                      Opmerking


                      • #12
                        Kijk 6-0, daar worden we nou vrolijk van. Stond te springen op de bank in m'n appartement van vreugde. Laten we nu ook maar Dordrecht ff over de pijnbank leggen!
                        Wie niet gelukkig is waar hij is, zal dat ook niet zijn waar hij heengaat.

                        Opmerking


                        • #13
                          MVV–FC Dordrecht in teken Meer dan Voetbal
                          28 februari jl. is de eerste Meer dan Voetbal Week van start gegaan. Ook MVV Maastricht-FC Dordrecht, op vrijdag 2 maart, zal in het teken staan van de Meer dan Voetbal Week. Tijdens deze week laat het Nederlandse Voetbal zien wat er al wordt gerealiseerd aan maatschappelijke activiteiten en roept het supporters op nieuwe initiatieven en ideeën te delen om de kracht van voetbal op een goede manier te blijven gebruiken. In dit kader heeft MVV Maastricht De Maastricht Studie als goed doel centraal gesteld:
                          MVV Maastricht en De Maastricht Studie: samen sterk tegen suikerziekte
                          MVV Maastricht en De Maastricht Studie, ’s werelds grootste onderzoek naar oorzaken en gevolgen van diabetes type 2 (vroeger ouderdomssuikerziekte genoemd), gaan een structureel samenwerkingsverband met elkaar aan, welke wordt ondertekend voorafgaand aan de wedstrijd MVV Maastricht – FC Dordrecht.mvv.nl

                          Opmerking


                          • #14
                            Het weekend begint met MVV Maastricht - FC Dordrecht

                            Vrijdag 2 maart a.s. wordt de 2e thuiswedstrijd binnen vijf dagen afgewerkt in Stadion de Geusselt. Na de monsterscore tegen FC Emmen (6-0) is FC Dordrecht vrijdag te gast in Maastricht.
                            De uitwedstrijd in Dordrecht op 9 september jl. was een doelpuntrijke. MVV Maastricht kwam al na 7 minuten op voorsprong door Prince Rajcomar, maar FC Dordrecht boog de achterstand snel om naar een 3-1 voorsprong. Toch toonde MVV na rust veerkracht: Malcolm Esajas en een eigen doelunt van Kousemaker zorgden ervoor dat de Sterrendragers een punt mee konden nemen naar Maastricht.
                            FC Dordrecht speelde afgelopen maandag ook, tegenstander was Fortuna Sittard. Het werd 2-2. De Dordtse ploeg kwam twee keer op voorsprong, door Mayele en Rijsdijk, maar Fortuna wist die achterstand telkens goed te maken.
                            MVV Maastricht zal vrijdag hoogstwaarschijnlijk met dezelfde basisopstelling aan de wedstrijd beginnen als tegen FC Emmen. Dat betekent dat Leroy Labylle, Man of the Match tegen de Drentenaren, weer op linksback zal starten. Blessures zijn er nog altijd bij Sjors Verdellen, Bryan Smeets en Sven Braken.
                            De wedstrijd vrijdag begint om 20.00 uur.mvv.nl

                            Opmerking


                            • #15
                              MVV met succesteam van de vorige wedstrijd tegen Volendam





                              MVV speelt vanavond thuis tegen FC Volendam. Trainer René Trost komt uit met de elf namen die een week geleden het competitieduel tegen Almere City met 2-1 naar hun hand wisten te zetten. MVV moest het in Almere zonder vier basisspelers zien te stellen, waardoor de strijd met name in de eerste helft mat verliep. Na de rust kwamen de Maastrichtenaren echter op uitstekende wijze terug.
                              Aanvoerder Tom Daemen is nog even uit de running vanwege een scheur in zijn knieband. Trost heeft gekozen voor de volgende opstelling: Bulters, Kuipers, Castellana, Knops, Winkens, Van Hyfte, Labylle, Voorjans, Esajas, Rajcomar, La Rosa.
                              De wedstrijd vanvanovond staat overigens in het teken van de Maastricht Studie, ’s werelds grootste onderzoek naar oorzaken en gevolgen van diabetes type 2 (vroeger ouderdomssuikerziekte genoemd), gaan een structureel samenwerkingsverband met elkaar aan.
                              Dit werd op vrijdag 2 maart jl. ondertekend voorafgaand aan de wedstrijd MVV Maastricht – FC Dordrecht. Vanavond wordt in de Geusselt dan ook gecollecteerd voor het Diabetes Fonds Nederland.maastrichtdichtbij.nl

                              Opmerking

                              Bezig...
                              X