Aankondiging

Sluiten
No announcement yet.

De geschiedenis van Limburgs zuurvlees

Sluiten
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

  • De geschiedenis van Limburgs zuurvlees

    Docuclip van bijna anderhalve minuut over geschiedenis van zuurvlees. Gemaakt in het kader van een langere documentaire over geschiedenis van Maastrichtse eetgewoonten. Dit is een 'pilot'.

    http://vimeo.com/46086898#embed

  • #2
    Oud paardenvlees.

    Oud paardenvlees is niet taai maar juist van de beste kwaliteit!

    Opmerking


    • #3
      Ja, dat is iets dat ik ook heb begrepen uit een recente documentaire over paardenslacht in Belgiƫ. In mijn jeugd aten we altijd rookvlees van het paard. Dat was zachter en wat zoeter dan rund.

      Opmerking


      • #4
        Zou er een relatie bestaan met het paardengraf in Borgharen? Had men gebrek aan vlees?

        Opmerking

        Bezig...
        X