Aankondiging

Sluiten
No announcement yet.

Foto's Lindenkruis en Maagdendries

Sluiten
X
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

 • Foto's Lindenkruis en Maagdendries

  Hallo,

  Als toekomstige bewoners van Lindenkruis, zijn wij op zoek naar oude foto's van de Nutsbedrijven, de remise, stadsbus en brandweer. Wie kan ons hierbij helpen? Tegen vergoeding.

  Grt.Joost Stallenberg

 • #2
  Foto's Lindenkruis en Maagdendries

  Er zijn tientallen foto's in te zien en te verkrijgen bij het Regionaal Historisch Centrum voor Limburg op de Sint Pieterstraat 7. U zult zich even (gratis) moeten laten inschrijven, maar daarna kunt u in een computerbestand terecht en eventueel kopieën laten maken. Kijkt u alvast eens op de beeldbank van het RHCL, die al meer dan 100.000 beschrijvingen op het net heeft staan. Gebruik in het zoekformulier de eerste mogelijkheid ('vrij zoeken'), die voor straatnamen altijd 'thuis' geeft, in tegenstelling op het veld 'straatnamen', dat op een oud computerbestand van het RAL (Rijksarchief in Limburg) teruggaat: http://rhclimburgpubliek.hosting.dev...php?nav_id=1-0. Veel foto's kunt u ook gratis downloaden, mits er geen auteursrecht meer op zit.

  Over alles wat u opnoemt zijn ook boeken verschenen in de reeks Vierkant Maastricht van de Stichting Historische Reeks Maastricht.

  PS. Als u wat heeft aan dit bericht, zou ik het op prijs stellen indien u een kleine reactie gaf. ('Met dank' is al genoeg. Ik weet dan dat u het bericht heeft gelezen).
  Last edited by Ingrid M.H.Evers; 19 juni 2018, 16:42.

  Opmerking


  • #3
   Dank Ingrid we zijn daar geweest, maar hopen op nog meer foto's.

   Opmerking

   Bezig...
   X